HerNews.gr
Διεθνή

Βενσάν Κασέλ: Εμφανίστηκε ημίγυμνος με την σύντροφό του στο Καρναβάλι του Ρίο

Ο Βεσνάν Κασέλ και η σύντροφός του το 27χρονο μοντέλο Νάρα Μπαπτίστα έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Baile da Arara, το αποκορύφωμα του Καρναβαλιού του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η εκδήλωση, τώρα στη 10η έκδοσή της, προσέλκυσε μια σειρά από διασημότητες που εμφανίστηκαν με υπερβολικά και ασυνήθιστα ρούχα στο κέντρο της πόλης.

Ο Βεσνάν Κασέλ και η 27χρονη Νάρα Μπαπτίστα τράβηξαν όλα τα βλέμματα καθώς έφτασαν στο καρναβάλι στις 14 Φεβρουαρίου 2024. Ο ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στο “Black Swan” και “Ocean’s Twelve”, ήταν ντυμένος με μίνιμαλ ενδυμασία, αθλητικό παντελόνι, κολιέ με κρόσσια και στρας και χωρίς πουκάμισο.

Η Μπαπτίστα από την άλλη, φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι με ασορτί φούστα με κρόσσια και στρας και ένα ασημί bralet.

Το ζευγάρι φάνηκε να έχει κέφια, μοιράζοντας ένα χαμόγελο καθώς συμμετείχε στην καθιερωμένη εκδήλωση. Η δημόσια εκδήλωση αγάπης τους επιβεβαίωσε τη σχέση τους, η οποία πιστεύεται ότι ανακοινώθηκε επίσημα τον Νοέμβριο του 2022. Το δίδυμο εθεάθη να δείχνει στοργή δημόσια, πυροδοτώντας φήμες ότι ήταν μαζί.

Ο Κασέλ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με το μοντέλο Τίνα Κουνακέι, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρηCansel

Το Καρναβάλι του Ρίο, με τη ζωντανή του ενέργεια και τα πολύχρωμα κοστούμια, προσέφερε το τέλειο σκηνικό για τη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού. Καθώς χόρευαν και γελούσαν, ο Βεσνάν Κασέλ και η Νάρα Μπαπτίστα πρόσθεσαν τη δική τους μοναδική γοητεία στις γιορτές, δημιουργώντας μια αξέχαστη στιγμή στην ετήσια γιορτή της πόλης.

Μέσω του Instagram, ο Βεσνάν Κασέλ μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα και βίντεο από το ταξίδι του στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης μιας selfie, την οποία έγραψε: «Ήθελα απλώς να είμαι ευτυχισμένος… είμαι».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέψη Καρόλου: Νοτιοαφρικανοί ζητούν την επιστροφή των διαμαντιών του βασιλικού σκήπτρου και στέμματος

HerNews ka

Zoë Kravitz – Channing Tatum: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 2 χρόνια σχέσης

HerNews ka

Vogue: Μια γυναίκα 106 χρονών έγινε το γηραιότερο μοντέλο εξωφύλλου του περιοδικού!

HerNews ka