HerNews.gr
Μόδα

Zendaya: Η φουτουριστική εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση στο κόκκινο χαλί!

Zendaya

Η Zendaya, η ταλαντούχα και πολυβραβευμένη Αμερικανίδα ηθοποιός, βρίσκεται τακτικά στην κορυφή των λιστών με τις καλύτερες εμφανίσεις. Η τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί προκάλεσε σάλο, με ένα ρούχο που έμοιαζε σαν να βγήκε κατευθείαν από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Αυτό το ρούχο, που πυροδότησε πολλές αντιδράσεις, είναι εμπνευσμένο από μια vintage δημιουργία του Thierry Mugler, βγαλμένη από τη συλλογή του Φθινόπωρο/Χειμώνα 1995. 

Αρχικά φορέθηκε από το γερμανικό μοντέλο Nadja Auermann, αυτή η δημιουργία είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας μεταξύ της Auermann και του Jean-Pierre Delcros, ενός ειδικού στο αμάξωμα αεροσκαφών, ο οποίος εμπνεύστηκε από τις υπερρεαλιστικές απεικονίσεις των θηλυκών ρομπότ που δημιουργήθηκαν από Ιάπωνες.

Τα εύσημα πηγαίνουν στον Law Roach, τον στυλίστα της Zendaya, ο οποίος κάνει εξαιρετική και δημιουργική δουλειά μαζί της. Μπόρεσε να ξεθάψει αυτό το μοναδικό κομμάτι και να το αναδείξει με ταλέντο. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Law Roach (@luxurylaw)

Η Zendaya έχει αναμφίβολα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και έχει πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις. Το ελαφρύ, φυσικό μακιγιάζ της και το κομψό χτένισμα με χαμηλό κότσο και χωρίστρα στο πλάι συμπλήρωναν τέλεια την εμφάνισή της.

Αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό ρούχο της Zendaya στην εκδήλωση. Η ηθοποιός του «Dune» επέλεξε επίσης ένα κομψό μικρό μαύρο φόρεμα με ασύμμετρη λαιμόκοψη.

Οι επιλογές μόδας της Zendaya κατά την προώθηση του “Dune Two” είναι τολμηρές και αντικατοπτρίζουν τέλεια τον κόσμο επιστημονικής φαντασίας και φαντασίας της ταινίας. Από το φόρεμα της Νιγηριανής σχεδιάστριας Tori Sheju, διακοσμημένο με κύκλους και φιόγκους, μέχρι αυτή τη ρομποτική στολή, η εμφάνισή της ενσαρκώνει την πρωτοπορία της ταινίας.

Η Zendaya είναι μια συνεχής πηγή έμπνευσης όσον αφορά τη μόδα και το στυλ, και ανυπομονούμε να δούμε τι σχέδια επιφυλάσσει για εμάς στο μέλλον.

Zendaya: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση για το Jimmy Kimmel Live

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλοκαιρινά παπούτσια: Πώς θα επιλέξεις το πιο stylish σχέδιο;

HerNewskl

Kim Kardashian: Το φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με βασίλισσα στην επίδειξη μόδας του Dolce & Gabbana

HerNews ka

Jennifer Lopez: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα με το μαγιό της

Her News