HerNews.gr
Διεθνή

Η Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησε με την Κέιτ Μίντλετον: Τι συζήτησαν;

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να επικοινώνησε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον , για να της ευχηθεί καλή συνέχεια μετά την επέμβαση στην κοιλιά της στα μέσα Ιανουαρίου 2024.

Μετά από αυτόν τον φόβο για την υγεία και επίσης τη διάγνωση καρκίνου που δόθηκε στον βασιλιά Κάρολο, ο αποξενωμένος πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να έχουν αλλάξει στάση απέναντι στη βασιλική οικογένεια.

Για λίγο, ήθελαν να απομακρυνθούν και να ζήσουν τη δική τους ζωή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, κατευθυνόμενοι στην Καλιφόρνια για να ζήσουν στην ακτή του Ειρηνικού. Τώρα μετά την ασθένεια του πατέρα του πρίγκιπα Χάρι, λέγεται ότι θα μπορούσε να τους φέρει όλους πιο κοντά και η Μαρκλ φαίνεται να συμφωνεί με αυτήν την ιδέα.

«Η Μέγκαν επικοινώνησε με την Κέιτ και τον Τσαρλς (βασιλιάς Κάρολος)», είπε μια πηγή που μίλησε στο Us Weekly. «Γίνονται λοιπόν κινήσεις συμφιλίωσης».

Ένα δεύτερο άτομο πρόσθεσε: «Η Μέγκαν υποστηρίζει τον Χάρι σε όλο αυτό και εύχεται στους βασιλιάδες, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ, τα καλύτερα».

Η πηγή είπε επίσης ότι η Μαρκλ υποστήριξε την απόφαση του Χάρι να πάει να δει τον πατέρα του, τον Βασιλιά, μετά τη διάγνωση και ότι ο γιος έπρεπε να πει στον γονιό του ότι τον αγαπά.

Πώς απάντησε η Κέιτ Μίντλετον;

Προφανώς, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά πριν από μερικά χρόνια και πριν ο Χάρι και η Μέγκαν εγκαταλείψουν τα επίσημα καθήκοντά τους, η Μίντλετον αντέδρασε πολύ θετικά στα νέα, αν και θα παραμείνει εκτός ό,τι σκοπεύει να κάνει ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ , με τον Χάρι.

Ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας φέρεται να είπε στους φίλους του ότι θα εμποδίσει κάθε προσπάθεια του μικρότερου αδερφού του να επιστρέψει στην οικογένεια.Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι θετικά νέα για τον Δούκα του Σάσεξ και είναι ο τρόπος για να επανορθώσει τη σχέση με την οικογένειά του καθώς προσαρμόζονται σε μια νέα εποχή χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στο τιμόνι.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως σημείο εκκίνησης», πρόσθεσε μια πηγή. «Η συναίνεση είναι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και υπάρχει ελπίδα ότι αυτό θα οδηγήσει στην αποκατάσταση του ρήγματος».

Βασιλιάς Κάρολος: Θα τον επισκεφθούν τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Γιατί δεν θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Καλεσμένη στη στέψη η τηλεοπτική “βασίλισσα Ελισάβετ” από το “The Crown”

HerNews ka

Britney Spears: Έχει αναπτύξει σχέσεις με έναν εγκληματία – Ήταν πρώην οικονόμος της

HerNews ka