HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Καλεσμένη στη στέψη η τηλεοπτική “βασίλισσα Ελισάβετ” από το “The Crown”

Η Ολίβια Κόλμαν, ηθοποιός που υποδύθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ στη σειρά του Netflix “The Crown” έλαβε το Μετάλιο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) της στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ , αλλά έχασε την ευκαιρία να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματική βασίλισσα Ελισάβετ.

Η 45χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Ολίβια Κόλμαν έλαβε το μετάλιο την Πέμπτη από την Πριγκίπισσα Άννα για τις υπηρεσίες της στη σειρά, σε ειδική τελετή που έγινε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Έτσι, μεταξύ άλλων θα δώσει και εκείνη το παρών στην στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής για τους καλεσμένους της βασιλικής στέψης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου, ανάμεσα στα πρόσωπα που θα παρευρεθούν θα είναι και 450 προσωπικότητες που έχουν τιμηθεί τις περισσότερες φορές από την ίδια την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ με το μετάλλιο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE).

Ανάμεσά τους ο 13χρονος Max Woosey, ο οποίος κοιμόταν σε μια σκηνή στο κήπο του σπιτιού του για τρία χρόνια για να συγκεντρώσει χρήματα για τον ξενώνα της γιαγιάς του, καθώς και η σεφ Manju Malhi, που πρόσφερε μαθήματα μαγειρικής στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με το παλάτι η λίστα των προσκεκλημένων θα ανέρχεται στους 2.000 καλεσμένους από 8.000 που ήταν στη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ τα διάσημα πρόσωπα όπως ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, η Τζοάνα Λάμλεϊ, η Στέλλα Μακάρτνεϊ, Ρόουαν Άτκινσον, Μπέαρ Γκριλς έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα βρίσκονται εκεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

NASA: Θα πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια συνάντηση για τη μελέτη των UFO

HerNews ka

Σάρα Φέργκιουσον: «Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου επειδή πάντα με συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα»

HerNews ka

Μάικλ Γκάμπον: «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στις ταινίες του Χάρι Πότερ

HerNews ka