HerNews.gr
Διεθνή

Ατύχημα για τη Madonna: Την έριξε από την καρέκλα ο χορευτής της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Madonna έπεσε προς τα πίσω από την καρέκλα της κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Σιάτλ το Σαββατοκύριακο – αλλά το αντιμετώπισε με επαγγελματισμό. 

Όπως φαίνεται σε πολλά βίντεο που κοινοποιήθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Madonna είχε μια πτώση ενώ ερμήνευσε την επιτυχία της «Open Your Heart», αφού ένα από τους χορευτές της φαινομενικά σκόνταψε ενώ έσερνε με την καρέκλα την σούπερ σταρ της ποπ κατά μήκος της σκηνής στο Climate Pledge Arena. 

Η Madonna γύρισε γρήγορα ανάποδα, συνεχίζοντας να τραγουδά το τραγούδι καθώς γελούσε από την ατυχία. Στη συνέχεια σηκώθηκε για να ολοκληρώσει τον αριθμό. 

Οι θαυμαστές επισκέφτηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν τις αντιδράσεις τους για την επιδεικτικότητα της τραγουδίστριας συνοδευόμενη από μια φαινομενική αίσθηση του χιούμορ. 

«Η @Madonna έπεσε λίγο στη σκηνή απόψε στο Σιάτλ. Το αντιμετώπισε πολύ καλά. Ήταν μια υπέροχη παράσταση», έγραψε ένα άτομο στο X. 

ΜαντόναΈνας άλλος πρόσθεσε μέσω Instagram, «Συμπεριφορά βασίλισσας. Τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει τη Madonna!»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο νικητής των Grammy έχει ένα ατύχημα στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια των βραβείων BRIT 2015, έπεσε από μια σειρά από σκάλες ενώ ερμήνευε το σινγκλ της «Living for Love» λόγω μιας ατυχούς δυσλειτουργίας της γκαρνταρόμπας που αφορούσε μια μακριά κάπα. 

«Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει και η αγάπη με ανύψωσε πραγματικά! Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Είμαι καλά!», είχε δηλώσει εκείνη την εποχή η Madonna.

Η Μαντόνα στη σκηνήΗ επόμενη στάση του Madonna Celebration Tour είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στο Rogers Arena στο Βανκούβερ, BC στον Καναδά. Το θέαμα περικλείει το σύνολο της τεσσάρων δεκαετιών καριέρας του Material Girl, αναδεικνύοντας κάθε άλμπουμ και κάθε εποχή. 

Η περιοδεία σχεδόν δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς η Madonna πέρασε αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ το περασμένο καλοκαίρι λόγω μιας σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης – η οποία την ανάγκασε να αναβάλει την περιοδεία της Βόρειας Αμερικής. 

«Είναι θαύμα που είμαι ζωντανή», είπε κατά τη διάρκεια του perfomance της στο Μπρούκλιν στο Barclays Center τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με την USA Today. «Νιώθω ότι είμαι μια από τους τυχερούς. Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να είμαστε ευγνώμονες».

Η Εορταστική Περιοδεία ολοκληρώνεται στις 26 Απριλίου στην Πόλη του Μεξικού.

Madonna: Δέχτηκε μήνυση από θαυμαστές της για απίθανο λόγο

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τα δύο περίεργα αιτήματα του Μάθιου Πέρι στον βοηθό του ώρες πριν «φύγει» από τη ζωή

HerNews ka

Celine Dion: Επιστρέφει πιο δυνατή & όμορφη από ποτέ

HerNews ka

Διεθνή: Pete Davidson και Emily Ratajkowski φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

HerNews ka