HerNews.gr
Διεθνή

Celine Dion: Επιστρέφει πιο δυνατή & όμορφη από ποτέ

Η Celine Dion μίλησε για την μάχη της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου σε μια νέα συνέντευξη στη Vogue France , δείχνοντας ευδιάθετη σε μια τοπλες φωτογράφιση για μία από τις δύο λήψεις εξωφύλλου του Μαΐου 2024.

Η τραγουδίστρια πόζαρε τόπλες κάτω από ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά από την Balenciaga στην πρώτη έκδοση του εξωφύλλου, καλύπτοντας το στήθος της με το ένα χέρι.

Σελίν Ντιόν

Σελίν ΝτιόνΗ θρυλική σταρ πρόσθεσε μια μικροσκοπική λευκή αθλητική φούστα του σχεδιαστή και μαύρο καλσόν στη φωτογράφιση, την οποία ενορχήστρωσε ο στυλίστας διασημοτήτων Law Roach και φωτογραφήθηκε από τον Cass Bird.

Σε μια δεύτερη λήψη του εξωφύλλου, η Celine Dion φόρεσε ένα τεράστιο μάλλινο παλτό από την Alaïa μαζί με ασορτί ροζ γόβες, φορώντας την παστέλ εμφάνιση σαν βραδινό φόρεμα.

Σελίν ΝτιόνΗ Dion, η οποία ανακοίνωσε ότι πάλευε με μια σπάνια νευρολογική ασθένεια που ονομάζεται σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου στα τέλη του 2022, μίλησε για την κατάστασή της στη Vogue, δηλώνοντας: «Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, καθώς είναι ακόμα μέσα μου και πάντα θα είναι. Ελπίζω ότι θα βρούμε ένα θαύμα, έναν τρόπο να το θεραπεύσουμε με επιστημονική έρευνα, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω με αυτό».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι περνάει πέντε ημέρες έντονης «αθλητικής, σωματικής και φωνητικής θεραπείας» κάθε εβδομάδα.

Σελίν Ντιόν«Είτε προπονούμαι σαν αθλήτρια και δουλεύω πολύ σκληρά, είτε σβήνω και τελειώνει, μένω σπίτι, ακούω τα τραγούδια μου, στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μου και τραγουδάω στον εαυτό μου», είπε η Celine Dion, προσθέτοντας «Θέλω να να είμαι η καλύτερη που μπορώ».

Όσον αφορά τη σχέση της με τη μόδα, η τραγουδίστρια είπε ότι θέλει να μην αποδέχεται δωρεάν πράγματα.

«Πάντα αγόραζα τα πάντα μόνη μου. Δεν ήθελα να δανειστώ», είπε στη Vogue France, εξηγώντας ότι ήταν «μια μορφή σεβασμού».

«Οι άνθρωποι πληρώνουν για να έρθουν να με ακούσουν να τραγουδάω, οπότε πληρώνω για να αγοράσω ρούχα από σχεδιαστές», είπε η Celine Dion.

Σελίν ΝτιόνΣτο τέλος της ημέρας, το εικονίδιο της ποπ είπε ότι ήταν «τιμή» που της ζητήθηκε να ποζάρει στη Vogue France φέτος, καθώς «είχε καλύτερη υγεία και ομορφιά στα 30 της», αλλά «δεν της ζητήθηκε να το κάνει τότε».

«Είμαι πολύ περήφανη που στα 55 μου, μου ζητούν να αποκαλύψω την ομορφιά μου», είπε, καταλήγοντας, «Σήμερα, είμαι μια γυναίκα, που νιώθω δυνατή και θετική για το μέλλον. Μια μέρα τη φορά».

Celine Dion: Εμφανίστηκε χαρούμενη & γεμάτη ενέργεια σε αγώνα χόκεϊ – (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Carlos Santana: Συγχωρεί τον άνδρα που τον κακοποιούσε σεξουαλικά «σχεδόν κάθε μέρα» από 10 έως 12 ετών

HerNews ka

Άντονι Χόπκινς: Ο μεγαλύτερος σε ηλικία ηθοποιός που κατέκτησε βραβείο BAFTA

Her News b

Η Alicia Keys μιλά για τη δύναμη της γήρανσης: «Γίνεσαι πιο όμορφος όσο μεγαλώνεις»

HerNews ka