HerNews.gr
Social News

Μαρίνα Σάττι: Πήγαινε στην πρώτη πρόβα για τη Eurovision και…κόλλησε στην κίνηση

Η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024, είναι πολύ ενθουσιασμένη και απολαμβάνει κάθε στιγμή της διαδικασίας.

Μάλιστα σήμερα, 20/2 ήταν προγραμματισμένη και η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι με χορευτές και φοτογράφους αλλά η τραγουδίστρια… κόλλησε στην κίνηση πιθανών λόγω του αγροτικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα από τους αγρότες.

Να τονίσουμε ότι ο χορογράφος που θα συνεργαστεί με την Μαρίνα Σάττι είναι ο καταξιωμένος χορογράφος Mecnun Giasan ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Rosalia και την Madonna και έχουμε κάνει αποκλειστική συνέντευξη. (Δείτε εδώ) 

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Mecnun Giasar βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με την Μαρίνα Σάττι.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

Στη λεζάντα της έγραψε χαρακτηριστικά: «Γειααααααααα πρώτη σκηνική πρόβα σήμερα με χορογράφο και χορευτέςςςς💝 έχω κολλήσει στην κίνηση και ήθελα να κάνω λίγο engage στα social επειδή έτσι 🇬🇷».

Να σημειωθεί πως τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, έχουν ολοκληρωθεί υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel και θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα στις 7/3 μέσα από την ειδική εκπομπή που θα παρουσιαστεί στην ΕΡΤ με οικοδεσπότες τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Κορομηλά: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram, από τότε που είχε μακρυά μαλλιά

Her News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν έπαιρνα 10 λεπτά για κάθε ερώτηση αν επιστρέψει το ”Booth”, θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου»

Her News b

Δείτε πως ήταν η Kim Kardashian στα 16 της χρόνια

HerNews ka