HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Πήγε στη συναυλία του Travis Barker με τον γιό τους (ΦΩΤΟ)

Τα καθήκοντα της μαμάς της Kourtney Kardashian Barker δεν σταματούν ακόμη και σε μια συναυλία των Blink-182 !

Τη Δευτέρα η Kourtney Kardashian μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της με το καρότσι του 3 μηνών γιου της Rocky Thirteen καθώς έφερνε μαζί του και τα αδέρφια του Penelope και Reign στα παρασκήνια της συναυλίας του συγκροτήματος του συζύγου της Travis Barker.

Η σταρ των Kardashians δημοσίευσε ένα καρουζέλ με εικόνες της επιβλέποντας τα παιδιά κατά τη διάρκεια της οικογενειακής εκδρομής, περιγράφοντάς το ως «το χάος❤️», στη λεζάντα.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Kardashian φαινόταν να στέκεται στα παρασκήνια με το μωρό Rocky στο πλευρό της στο καρότσι του, καθώς έβαλε το ένα χέρι στο τιμόνι κοιτάζοντας στο πλάι. Πίσω της υπήρχαν θολές εικόνες της Penelope και του Reign καθώς έτρεχαν μαζί ενθουσιασμένοι.

Ακολούθησε ένα στιγμιότυπο με την Kourtney Kardashian να κοιτάζει με αγάπη τον Rocky, το πρώτο της παιδί με τον Travis Barker ενώ του χαμογελούσε.

Ο ιδρυτής του Poosh εθεάθη στη συνέχεια να βγάζει μια selfie καθρέφτη με την κόρη της. Στη συνέχεια, η Kourtney πόζαρε με το χέρι της στο ισχίο της στα παρασκήνια, καθώς ο Reign απαθανατίστηκε μπροστά της σε μια άλλη θολή εικόνα ενώ έπαιζε με τη μεγάλη αδερφή του.

Μια τελευταία φωτογραφία έδειξε τον 9χρονο να χαμογελά καθώς στεκόταν μπροστά σε μια γιγάντια αφίσα του Blink-182 στα παρασκήνια.Kourtney Kardashian Blink 182 australia travis barker 02 19 24 PenelopeΕνώ ήταν στα παρασκήνια, η Kardashian κατάφερε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα καθήκοντα της μαμάς καθώς έπιασε τον Barker να παίζει στη σκηνή.

Στο Instagram Story της, η μαμά τεσσάρων παιδιών δημοσίευσε ένα κλιπ παρακολουθώντας τον σύζυγό της από το πλάι της σκηνής κατά τη διάρκεια της συναυλίας του καθώς μαζί του ήταν τα υπόλοιπα μέρη της μπάντας του, Tom DeLonge και Mark Hoppus.

«Η χθεσινή νύχτα ήταν διασκεδαστική», έγραψε η Kardashian στη λεζάντα, ενώ έκανε ετικέτα στον Travis Barker.Kourtney Kardashian Blink 182 australia travis barker 02 19 24Η Kardashian και ο Barker καλωσόρισαν το αγοράκι τους την 1η Νοεμβρίου 2023.

Μαζί με την Penelope και τον Reign, έχει επίσης τον γιο της Mason , 14, με τον πρώην Scott Disick , ενώ ο Travis είναι πατέρας του Landon, της Alabama και της θετής κόρης Atiana , τους οποίους μοιράζεται με την πρώην σύζυγό της Shanna Moakler.

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Αποκάλυψαν που συνέλαβαν το γιό τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αϊβάζης: Θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «Πολιών Πολιτεία» του Γιάννη Βούρου

HerNews ka

Justin Bieber: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην Hailey για την πέμπτη επέτειό τους

HerNews ka

Αποχώρησε το «φαινόμενο» Τριαντάφυλλος – Χαμός στο Twitter

Her News b