HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Καλεσμένος ισχυρίζεται ότι υπήρχε μια «άσχημη» μυρωδιά στον γάμο τους

Ο πρώην συμπρωταγωνιστής της Μέγκαν Μαρκλ στο «Suits» Ρικ Χόφμαν ισχυρίζεται ότι υπήρχε μια «αποκρουστική» μυρωδιά κατά τη διάρκεια του γάμου της Δούκισσας του Σάσεξ το 2018 με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μια φωτογραφία του ηθοποιού με μια αηδιασμένη έκφραση στο πρόσωπό του έγινε  viral καθώς καθόταν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ενόψει του γάμου του ζευγαριού.

«Αν πληκτρολογήσετε το όνομά μου στο Google, θα δείτε εμένα να κάνω αυτό το απαίσιο πρόσωπο», εξήγησε στο επεισόδιο της 14ης Φεβρουαρίου στο podcast «Chicks in the Office» του Barstool Sports της σύντομης στιγμής που μετατράπηκε σε μιμίδιο.Ο Ρικ Χόφμαν στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρις.

Ο Χόφμαν θυμήθηκε ότι προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του επειδή ήταν ενθουσιασμένος για το βαρυσήμαντο βασιλικό γεγονός, αλλά υπήρχαν «κάμερες παντού» που τον απαθανάτιζαν.

«Και μετά όσο περνούσε η ώρα, άρχισα να μυρίζω κάτι πραγματικά τρομερό και αποκρουστικό», θυμάται.Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύονται.Ο ηθοποιός μοιράστηκε ότι είναι “πολύ ευαίσθητος” στις μυρωδιές, γι ‘αυτό κάλυψε τη μύτη του με το χέρι του, το οποίο είχε καλυφθεί με ενυδατική κρέμα με άρωμα καρύδας και βανίλιας εκείνη τη στιγμή.

Στο νομικό δράμα, ο Χόφμαν υποδύθηκε τον δικηγόρο Λούις Λιτ, συνεργάτη της φανταστικής δικηγορικής εταιρείας Pearson Hardman LLP με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ η Μαρκλ υποδύθηκε την αξιαγάπητη παρανομική Ρέιτσελ Ζέιν.

Η σειρά USA Network προβλήθηκε για εννέα σεζόν από το 2011 έως το 2019, αν και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε το 2018 πριν παντρευτεί τον Χάρι.

Η πρώην ηθοποιός παρέμεινε σε επαφή με τους πρώην συναδέλφους της, ωστόσο, με τη Sarah Rafferty, τον Patrick J. Adams, την Gina Torres και τον Gabriel Macht να παρευρίσκονται στον βασιλικό της γάμο.Ρικ Χόφμαν και Μέγκαν Μαρκλ.Παρά τις όμορφες αναμνήσεις της από το σόου, η Page Six ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η Μέγκαν Μαρκλ απέρριψε την πρόταση να ξανασμίξει με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της στα φετινά βραβεία Golden Globe.

Το “Suits” είχε μια μεγάλη αναβίωση από τότε που έγινε διαθέσιμο για ροή στο Netflix στα μέσα του 2023.

Από τότε που ανέκτησε τη δημοτικότητά του, το καστ διατηρεί επαφές, αν και ο Τόρες είπε ότι η δούκισσα δεν είναι μέρος του ομαδικού τους group.

Αν και η Μέγκαν Μαρκλ δεν φαίνεται να προσβλέπει σε μια επιστροφή για το spinoff του “Suits”, είναι ξεκάθαρα στο δρόμο της για μια επιστροφή στο Χόλιγουντ.

Η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και τώρα ζουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, με τα δύο τους παιδιά: τον Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών και την Πριγκίπισσα Λίμπετ, 2 ετών.

Το ζευγάρι χτίζει σιγά σιγά την ψυχαγωγική του αυτοκρατορία, από την ίδρυση της εταιρείας παραγωγής Archewell μέχρι το επερχόμενο podcast της Markle και πιο πρόσφατα, τον πρόσφατα λανσαρισμένο ιστότοπο Sussex.com.

Η Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησε με την Κέιτ Μίντλετον: Τι συζήτησαν;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Έφυγε από το νοσοκομείο με τον σύζυγό της Travis Barker μετά από «επείγον οικογενειακό θέμα»

HerNews ka

Yψηλός πληθωρισμός: Παιδιά σε όλο τον κόσμο πηγαίνουν νηστικά για ύπνο, σύμφωνα με έρευνα

HerNews ka