HerNews.gr
Beauty

Χριστίνα Σάλτη: Ο makeup artist Παναγιώτης Καρακάσης μας μιλά για τα εντυπωσιακά looks του νέου της videoclip

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το videoclip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Χριστίνας Σάλτη με τίτλο «Πες Μου» σε μουσική του Γιώργου Κακοσαίου και στίχους του Νίκου Σαρρή.

Όπως θα δείτε στο εντυπωσιακό clip σε σκηνοθεσία του Danny Ntarlas, η Χριστίνα Σάλτη αλλάζει αρκετά makeup looks και σύνολα αναδεικνύοντας την πιο fashion πλευρά της καθώς σίγουρα είναι από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες της γενιάς της.

Το styling επιμελήθηκε η Βιργινία Ζαφειράτη και το μακιγιάζ της, ο Παναγιώτης Καρακάσης, ο οποίος μιλώντας στο HerNews μας εξηγεί τη φιλοσοφία πίσω από κάθε makeup look που εφάρμοσε στη Χριστίνα Σάλτη.«Αλλάξαμε 4 look, στο μακιγιάζ εστιάσαμε στο μπλε χρώμα γιατί ταίριαζε με τα ρούχα και με το ύφος του κλιπ», μας λέει αρχικά ο Παναγιώτης Καρακάσης.

«Στο πρώτο look εστιάσαμε στις βλεφαρίδες και στο glow skin με gloss χείλη».

«Για το δεύτερο, κάναμε έντονα χείλη με σκούρο κόκκινο κραγιόν με εξίσου glow skin και έντονες γυαλάδες στα ζυγωματικά», προσθέτει.
Η Χριστίνα Σάλτη με τον makeup artist Παναγιώτη Καρακάση

«Στο επόμενο κάναμε μπλε χοντρό eyeliner με λάμψη και nude χείλη με gloss και το τελευταίο smokey eyes μπλε με πολύ λάμψη και eyeliner και ροδακινί χείλη με gloss».
Το μπλε έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στο μακιγιάζ που ταιριάζει πολύ στις μελαχρινές αποχρώσεις και είναι και τάση φέτος σε όλα τα fashion catwalk του εξωτερικού.
Το «Πες Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα «φρέσκο» τσιφτετέλι, με τη μοναδική χροιά και την ενέργεια της Χριστίνας Σάλτη.
Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό της βήμα, η Χριστίνα Σάλτη προετοιμάζεται για την περιοδεία που θα κάνει σε λίγο καιρό στην Αμερική, δίπλα στον Δήμο Αναστασιάδη.

Παναγιώτης Καρακάσης

Makeup Artist και Creative director της Oriflame

@panagiotis.karakasis

@karakasisp_makeupartist

Νεότερα Άρθρα

Μαύροι κύκλοι: Βήματα για να τους αντιμετωπίσεις

Her News

Pressed Powder vs Loose Powder: Οι διαφορές & η χρήση της κάθε μιας

HerNews ka

Το must του καλοκαιριού για τέλειο μαύρισμα είναι το Magic Sun Solarium στον Πειραιά!

Her News