HerNews.gr
Beauty

Pressed Powder vs Loose Powder: Οι διαφορές & η χρήση της κάθε μιας

Αναρωτιέστε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ pressed powder και loose powder; Και τι κάνει το setting spray; Σας καλύπτουμε με αυτόν τον εύχρηστο οδηγό καθώς εμβαθύνουμε στους διαφορετικούς τύπους πούδρας και στο τι κάνει το setting spray, όλα αυτά για να επεκτείνουν το χρόνο χρήσης του μακιγιάζ σας. 

Οι pressed και loose πούδρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πούδρες σταθεροποίησης, που σημαίνει ότι βοηθούν στο ματ δέρμα για έλεγχο της λάμψης όλη την ημέρα, καθώς και βοηθούν στην επέκταση του χρόνου χρήσης του μακιγιάζ σας, διατηρώντας το στη θέση του περισσότερο.

Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα setting spray για μακροζωία και ενισχυμένη θρέψη του δέρματος.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ pressed και loose πούδρας;

Η κύρια διαφορά μεταξύ της pressed και της loose πούδρας είναι οι φόρμουλες τους.

Η pressed πούδρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για την τελειότητα της επιδερμίδας εν κινήσει. Καθώς είναι πιο πυκνά συσκευασμένη από μια loose πούδρα, τείνει να παρέχει λίγο περισσότερη κάλυψη.

Η loose πούδρα είναι λεπτά αλεσμένη, εξαιρετικά ελαφριά, ημιδιαφανής και συχνά τείνει να είναι πιο διαφανής από την συμπιεσμένη πούδρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει οποιοδήποτε look μακιγιάζ  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της μεθόδου «baking» για να ρυθμίσετε το foundation και το concealer σας για όλη μέρα.

Η loose πούδρα είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για έλεγχο της λάμψης και φυσικά για το δέρμα για να δημιουργήσει ένα απαλό, άψογο φινίρισμα με εστίαση. Αν γενικά αναζητάτε ένα πιο ελαφρύ ή καθαρό αποτέλεσμα, η loose πούδρα είναι κατάλληλη για εσάς.

Μπορείς και χωρίς πούδρα: Ο Makeup Artist Παναγιώτης Καρακάσης μας λέει τα μυστικά του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jamsu: Το Κορεάτικο beauty hack που πρέπει να ξέρεις !

Her News b

Margot Robbie: Yιοθέτησε το doll-like χτένισμα

HerNewskl

Συμβουλές ομορφιάς για γυναίκες άνω των 40 ετών

Her News