HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Πήγε τα παιδιά της σχολείο με Tesla αξίας 96.000 δολαρίων (ΦΩΤΟ)

Η Kim Kardashian μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το νέο της Tesla Cybertruck μέσω του Instagram Story της την Τρίτη, λέγοντας στους followers της ότι το χρησιμοποίησε για να πάει στο σχολείο τα παιδιά της.

Ο σταρ του “Kardashians” δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πίσω μέρος του ασημί ηλεκτρικού αυτοκινήτου, δείχνοντας το πλαίσιο του χωρίς βαφή, από ανοξείδωτο ατσάλι και τα στιβαρά ελαστικά του.Το Tesla Cybertruck της Kim KardashianΤο Tesla Cybertruck της Kim KardashianΗ Kim Kardashian πάρκαρε το ακριβό αυτοκίνητο σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ ακριβώς έξω από τις λευκές γραμμές, τις οποίες τόνισαν ορισμένοι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με θέα σε πολλά δέντρα ενώ έβρεχε.

«Cool Carpool Mom», έγραψε στη λεζάντα του Instagram Story την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Tesla , το Cybertruck διατίθεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού που κυμαίνονται από 57.390 δολάρια έως 96.390 δολάρια με βάση την εκτιμώμενη εξοικονόμηση αερίου. 

Η Kardashian έδωσε στο παρελθόν στους θαυμαστές της μια γεύση από τη φουτουριστική της βόλτα μαζί με το ιδιωτικό της τζετ 150 εκατομμυρίων δολαρίων που πήρε για να παρευρεθεί στο Super Bowl 2024 στο Λας Βέγκας πριν από δύο εβδομάδες.

Η Kim Kardashian ποζάρει με ιδιωτικό τζετΗ Kim Kardashian είναι λάτρης της επίδειξης των αυτοκινήτων της όλα αυτά τα χρόνια. Η ακριβή συλλογή της περιλαμβάνει μια προσαρμοσμένη Mercedes-Maybach GLS 600 αξίας 250.000 δολαρίων, Lamborghini Urus αξίας 400.000 δολαρίων και μια Rolls-Royce Ghost αξίας 350.000 δολαρίων, μεταξύ πολλών άλλων οχημάτων, σύμφωνα με το Hot Cars.

Το 2018, ο τότε σύζυγος της, Kanye West, της έκανε δώρο ένα SUV Mercedes-Benz G550 4×4 με πράσινο νέον αξίας 230.000 δολαρίων.Η Kim Kardashian ποζάρει σε Range RoverΩστόσο, η Kardashian μπορεί να “καθαρίζει” το γκαράζ της, καθώς η Page Six επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι προσπαθεί να πουλήσει το Land Rover Range Rover SE του 2022 για 100.000 δολάρια, παρά το γεγονός ότι προηγουμένως ήταν σε ατύχημα.

Η μητέρα της, Kris Jenner, φέρεται να της έκανε δώρο το αυτοκίνητο ως δώρο για τα 42α γενέθλιά της τον Οκτώβριο του 2022.

Kim Kardashian: Πούλησε μια βρόμικη τσάντα της για 70.000 δολάρια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Αλατζά: Θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα – «Νιώθω τόσο ευλογημένη»

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Δημοσίευσε φωτογραφία της με το θήλαστρο – «Έτσι είναι η ζωή»

HerNews ka

Σερένα Γουίλιαμς: Η φωτογραφία αγκαλιά με την 3 μηνών κόρη της αφού εκμυστηρεύτηκε ότι «δεν είναι καλά»

HerNews ka