HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με σπουδαστές για τον κλάδο του yachting & συνέντευξη στο Blue Sky

Παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού-Αθλητισμού το Δήμου Σαρωνικού, Νάταλι Κάκκαβα, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου συναντήθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, cpt. Γιώργος Βάλλης με την κα. Χαρά Κοβούση, Διευθύντρια της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Αναβύσσου ΣΤΕΑΝ.

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ γνωρίστηκε με τους πρωτοετείς & δευτεροετείς σπουδαστές που θα προωθηθούν στο χώρου του τουρισμού και είδε το νέο επαγγελματικό δυναμικό που θα μπορούσε να πλαισιώσει τα σκάφη, στις ειδικότητες House keeping, service, ζαχαροπλαστική και μαγειρική που στελεχώνουν το interior.

H ένωση και ο πρόεδρος προσωπικά ενδιαφέρονται πολύ να έχουν ένα μέρος αυτού του εξαίρετου και καταρτισμένου κόσμου στον κλάδο του yachting. Βασικό μέλημα είναι η διαρκείς εξέλιξη και αναβάθμιση των παροχών που προσφέρει το ελληνικό yachting.

Η συνέντευξη του Γιώργου Βάλλη στο Blue Sky

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC, Cpt. Γιώργος Βάλλης σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή στο Blue Sky μας μίλησε για το σοβαρότερο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στον κόλπο και πως αυτό επηρεάζει την οικονομία και την υπερχρέωση στις αγορές, πως κερδοσκοπούν οι ασφαλιστικές εταιρίες και όλα όσα έχει να επωμιστεί ο καταναλωτής από αυτήν την κατάσταση.

Ο Γιώργος Βάλλης παρουσίασε τις προτάσεις του και με ποιους τρόπους έχει προσεγγίσει θέματα δημόσιας ασφάλειας και υγείας με σχετικές επιστολές στα αρμόδια υπουργεία. Προτείνει λύσεις για την αντιμετώπιση της διακίνησης των ναυτικών φωτοβολίδων αλλά και σύγχρονα μέσα τηλεϊατρικής εν πλω, όπου θα αναβαθμίσουν τις παροχές των σκαφών αναψυχής.

Ένα ακόμα θέμα που συζητήθηκε είναι ο αγώνας που έχει κάνει προσωπικά ο πρόεδρος και η ένωση για την φορολόγηση των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη καθώς και οι προβλέψεις για την φετινή season.

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας Φωφώ Καλύβα

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βροχερός ο καιρός σήμερα Κυριακή των Βαΐων – Πού θα ανοίξουν οι ουρανοί

Her News

Πεντέλη: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους λόγω πυρκαγιάς

Her News

Marina Tower: Ο ουρανοξύστης με τα 200 διαμερίσματα στο Ελληνικό

Her News