HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Δημοσίευσε φωτογραφία της με το θήλαστρο – «Έτσι είναι η ζωή»

Η Kourtney Kardashian δίνει στους θαυμαστές της μια ειλικρινή ματιά στη ζωή της ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, μοιράζοντας μια φωτογραφία από τα παρασκήνια της ίδιας με το θήλαστρό της τέσσερις μήνες αφότου καλωσόρισε τον γιο της Rocky.

Το ριάλιτι σταρ, 44 ετών, μπήκε στοInstagram την Τετάρτη για να μοιραστεί μια σειρά από στιγμιότυπα, γράφοντας στη λεζάντα «Έτσι είναι η ζωή».

Μεταξύ των εικόνων, μία απαθανάτισε την Kourtney Kardashian να χρησιμοποιεί θήλαστρο ενώ είναι ντυμένη με μαύρα εσώρουχα, δείχνοντας την πραγματικότητα της μητρότητας.

Η ανάρτηση περιελάμβανε επίσης μια selfie, μια σκάλα στολισμένη με κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα στιγμιότυπο από ένα αυτοκίνητο και ένα κοντινό πλάνο από το χέρι του Rocky που κρατά το βραχιόλι του συζύγου της Travis Barker.Ενώ πολλοί επαίνεσαν την Kardashian για τη δημοσίευση της φωτογραφίας με το θήλαστρο, αποκαλώντας τις γυναίκες «εξουσιαστές», άλλοι επέκριναν την σταρ ότι ήταν τόπλες και φουλ μακιγιαρισμένη.

Παρά τις ανάμεικτες αντιδράσεις, η ανοιχτότητα της Kardashian για το ταξίδι της στον θηλασμό είχε απήχηση σε πολλές μητέρες.

Το ζευγάρι προστατεύει την ιδιωτικότητα του γιου τους

Από τότε που καλωσόρισαν τον Rocky τον Νοέμβριο του 2023, η Kourtney και ο Travis κράτησαν τον γιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιράζοντας μόνο μερικά στιγμιότυπα από τα πόδια και τα χέρια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Travis Barker δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία στο Instagram που δείχνει τις μπαγκέτες του μπροστά από το σετ των ντραμς του, με το μικροσκοπικό πόδι του Rocky να φαίνεται στη γωνία, υποδηλώνοντας τη χαρά της οικογένειας να περνούν χρόνο μαζί.

Η Kardashian ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον Barker τον Ιούνιο του 2023 και αργότερα αποκάλυψε ότι περίμεναν αγόρι. Μετά τη γέννηση του Rocky , μια πηγή μοιράστηκε ότι η Kardashian ήταν «τόσο ερωτευμένη» με το νέο της μωρό και το ζευγάρι ήθελε να απολαύσει τον χρόνο του μαζί του ιδιωτικά πριν το μοιραστεί με τον κόσμο.

Η Kourtney μοιράζεται τις προκλήσεις της μητρότητας

Παρά τις προκλήσεις της μητρότητας, η Kardashian έχει αγκαλιάσει τον νέο της ρόλο, μοιράζοντας την απλή ρουτίνα της μετά τον τοκετό στο Instagram τον Φεβρουάριο. Η σταρ τόνισε την προτίμησή της για άνετα, υπερμεγέθη ρούχα και δίνοντας προτεραιότητα στον χρόνο με το νεογέννητο.

Η διαφάνεια της Kardashian για το ταξίδι της μητρότητας συνεχίζει να αντηχεί στους θαυμαστές, προσφέροντας μια ματιά στην πραγματικότητα της εξισορρόπησης της φήμης και της οικογενειακής ζωής.

Travis Barker: Μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία του γιού του και της Kourtney Kardashian

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκλειστικό: Ο Στάθης Σχίζας αφαιρεί το τατουάζ με το πρόσωπο της πρώην γυναίκας και μητέρας της κόρης του

HerNews ka

Chiara Ferragni: Η Ιταλίδα influencer βρίσκεται στην  Αθήνα!

Her News b

Κάτοικος του Ματιού για τις εκκενώσεις: «Αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα καταλάβαινες»

Her News