HerNews.gr
Ελλάδα

Καιρός: Τοπικές βροχές, νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες

Παραμένει άστατος ο καιρός στα νότια, με βροχές κυρίως στην Πελ/νησο και την Κρήτη, αρκετή ηλιοφάνεια στις υπόλοιπες περιοχές, ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το Meteo.

Πιο αναλυτικά:

Για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της Πελ/νήσου, στα Νότια Επτάνησα, στα ορεινά της Κρήτης. Παροδικά ασθενείς βροχές μπορεί να σημειωθούν και στη Θράκη τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 12 βαθμούς), 3 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 1 έως 15 βαθμούς στην Ήπειρο), 7 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 15 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, και τοπικά το βράδυ έως 5 μποφόρ στο Κεντρικό Αιγαίο, ενώ στο Νότιο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως μέτριοι 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενής βροχής το πρωί στα δυτικά και βόρεια ορεινά περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και από το απόγευμα στα ανατολικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σε ποια μέρη θα γιορτάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

HerNews ka

Καλαμάτα: Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία για τον επισμηναγό που έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του

HerNews ka

Ευδοκία Τσαγκλή για την σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Λίγο πριν το ατύχημα γελούσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν ξέραμε τι έρχεται»

HerNews ka