HerNews.gr
Social News

Τζένιφερ Άνιστον: Σίγουρα θα ήθελες να έχεις τη ντουλάπα της η οποία έχει μέγεθος ολόκληρου σπιτιού! (ΦΩΤΟ)

Η Τζένιφερ Άνιστον προσκαλεί τους θαυμαστές της μέσα στην τεράστια γκαρνταρόμπα της στην έπαυλη της στο Bel Air, στην Καλιφόρνια, αξίας 21 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η σταρ του “Morning Show” έδωσε μια σπάνια γεύση από τον εκπληκτικό χώρο σε πολλές φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram της την Τετάρτη, στις οποίες φαινόταν να ετοιμάζεται για τα People’s Choice Awards 2024.

«Παίρνοντας όλη την αγάπη από τη νύχτα @peopleschoice. Και @adamsandler θα είσαι πάντα ένα εικονίδιο στα μάτια μου!» έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησης αφού τίμησε τον καλό της φίλο Adam Sandler με το People’s Icon Award στο σόου της Κυριακής.Η Jennifer Aniston στην ντουλάπα της.Η Jennifer Aniston στην ντουλάπα της.

Στις φωτογραφίες, η Τζένιφερ Άνιστον ντυνόταν στην τεράστια ντουλάπα της, η οποία θα μπορούσε εύκολα να έχει το μέγεθος ολόκληρου του διαμερίσματος κάποιου.

Η πολυτελής περιοχή διαθέτει πολυάριθμες κομψές μονάδες ράφια που στεγάζουν τη συλλογή της από επώνυμα ρούχα και έχει ένα μακρύ, ξύλινο διάδρομο που τρέχει στο κέντρο που οδηγεί σε μια μεγάλη συρταριέρα.

Ολοκληρωμένη με ψηλά ταβάνια και χωνευτό φωτισμό, η ντουλάπα διαθέτει επίσης έναν μπουντουάρ με μια ζεστή μπλε καρέκλα, όπου η ηθοποιός μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά και τομακιγιάζ της.Η Jennifer Aniston στο σπίτι της.Η glam ομάδα της τράβηξε ακόμη και μια selfie μέσα στην ντουλάπα, δείχνοντας μια άλλη άποψη των ατελείωτων επιλογών ρούχων της Τζένιφερ Άνιστον. Συμπεριέλαβε επίσης μια φωτογραφία των δύο σκυλιών της να χαλαρώνουν κοντά σε μια από τις ελίτ κονσόλες αποθήκευσης της.

Το δωμάτιο περιλάμβανε παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που έβλεπαν σε μια μοντέρνα, πολυτελή κουζίνα εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες συσκευές και ξύλινα ντουλάπια.

Η Jennifer Aniston στο μπάνιο της.Η Jennifer Aniston στο μπάνιο της.Τόνοι φυσικού φωτός μπορούν να χυθούν στον σύγχρονο χώρο, ο οποίος έχει ένα μείγμα από υπέροχο σκούρο μάρμαρο και ξύλινα δάπεδα.

Οι επιλογές επίπλων της Τζένιφερ Άνιστον είναι αρκετά διαφορετικές, επιλέγοντας μινιμαλισμό και μοντέρνα κομμάτια.

Η σταρ του “Murder Mystery” έχει δώσει ανεπαίσθητες κρυφές ματιές από την πολυτελή κατοικία της στο παρελθόν.

Η Jennifer Aniston στην κουζίνα της.Τζένιφερ ΆνιστονΤο 2020, πόζαρε για μια φωτογραφία στο Instagram στην πέτρινη και γυάλινη βεράντα της, όπου μπορεί να απολαύσει μια εκπληκτική θέα στη γύρω φύση και τον ιδιωτικό της κήπο.

Η Άνιστον μοιράστηκε επίσης μια μια ματιά στους μαύρους μαρμάρινους πάγκους της κουζίνας της και στο ασορτί πίσω πίσω μέρος της, ενώ ετοίμαζε ένα υγιεινό smoothie σοκολάτας το 2021.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός έχει δημοσιεύσει το εσωτερικό του βασικού της μπάνιου σε πολλά βίντεο tutorial μαλλιών , επιδεικνύοντας το μεγάλο γυάλινο και μαρμάρινο ντους της με χρυσό υλικό, καθώς και την πέτρινη μπανιέρα που μοιάζει με σπα.

Η Τζένιφερ Άνιστον μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ξεσπά ο Kanye West: «Θα δημοσιεύω την γυναίκα μου όσο θέλω»

HerNews ka

Ποιος James Bond έβγαλε τα περισσότερα λεφτά

Her News

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

HerNewskl