HerNews.gr
Social News

Η Τζένιφερ Άνιστον μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της

Η Τζένιφερ Άνιστον επέδειξε τους αξιοζήλευτους κοιλιακούς της ενώ πόζαρε με αθλητικό μπουστάκι κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Η ηθοποιός φαινόταν σε φόρμα και γυμνασμένη ενώ φορούσε ένα σέξι εκρού αθλητικό μπουστάκι, μαύρο κολάν που αγκάλιαζε τους γλουτούς και τα λευκά αθλητικά παπούτσια της σε ένα βίντεο που μοιράστηκε τη Δευτέρα μέσω του Instagram Story της.

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Ρέιτσελ Κάτζμαν.

Πόζαρε για φωτογραφίες δίπλα σε μία από τις «goto» δασκάλες γυμναστικής της, την ιδρύτρια της Pvolve, Rachel Katzman, ενώ προωθούσεσε την επερχόμενη συνεργασία τους στο πρόγραμμα προπόνησης τεσσάρων εβδομάδων.

«4 εβδομάδες αγαπημένα μου μαθήματα και της @jenniferaniston. Ελάτε να γυμναστείτε μαζί μας», έγραψε η Katzman σε μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία περιείχε επιπλέον πλάνα από τα γυρίσματά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Katzman (@rkatzman)

Η ειδικός στην προπόνηση είχε ανακοινώσει προηγουμένως τη συνεργασία της με την Τζένιφερ Άνιστον τον Αύγουστο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το γύρισμα, γράφοντας τη λεζάντα, «Λοιπόν, κανείς δεν μου είπε ότι η ζωή θα ήταν έτσι» .. αναφέροντας το θεματικό τραγούδι “Friends”, πριν προσθέσει:  «Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το ταξίδι μαζί σου»

Η Τζένιφερ άνιστον αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συνεργασία της με την Pvolve τον Ιούνιο, ενώ συζητούσε πώς είχε μεταβεί στο πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι με χαμηλό αντίκτυπο για να παραμείνει σε φόρμα αφού αγωνίστηκε να το κάνει με ισορροπημένο τρόπο.

«Όταν έχεις τη νοοτροπία “πρέπει να κάνω 45 λεπτά cardio αλλιώς δεν θα κάνω καλή προπόνηση”, είναι τρομακτικό»,  είπε η Άνιστον στο InStyle  εκείνη την εποχή. «Το πίστευα τόσο καιρό. Απλώς κάηκα και έσπασα το σώμα μου».

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Ρέιτσελ Κάτζμαν.

Η Άνιστον είπε ότι οι γυναίκες τείνουν να πιέζουν τον εαυτό τους να «αισθανθεί το κάψιμο» κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας, αλλά έχει μάθει ότι μπορεί να είναι μια επικίνδυνη και ανθυγιεινή νοοτροπία.

Η Jennifer Aniston μοντελοποιεί για την Pvolve.

«Γυμνάζομαι σχεδόν κάθε μέρα, τουλάχιστον πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα», είπε η Τζένιφερ Άνιστον στο InStyle το 2012. «Κάνω 40 λεπτά cardio: spinning, τρέξιμο, ελλειπτικό ή συνδυασμό και των τριών. Στη συνέχεια, κάνω Pilates μια μέρα την εβδομάδα, και επιπλέον γιόγκα, τρεις ημέρες την εβδομάδα. Προσπαθώ να τα μπερδέψω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψη βόμβα – Γνωστός δικηγόρος του προσέφερε 10.000 ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά

HerNews ka

Lindsay Lohan: Περιμένει το πρώτο της παιδί!

HerNews ka

H ιστορία του Έλληνα μαθητή που έγινε δεκτός στο Yale

Her News