HerNews.gr
Social News

Ξεσπά ο Kanye West: «Θα δημοσιεύω την γυναίκα μου όσο θέλω»

Ο Kanye West είπε στους ανθρώπους να «πάνε να γα@@» αφού τον επέκριναν επειδή ανέβασε αποκαλυπτικά βίντεο της συζύγου του Bianca Censori, που φορούσε ένα μόλις κορμάκι σε ένα πάρτι του Super Bowl 2024 στο Instagram του.

Τη Δευτέρα, ο ράπερ που έγινε σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε το ίδιο βίντεο της συζύγου του τρεις φορές, κάτι που παραξένεψε τους ακόλουθούς του.

Τα σχόλια φαίνεται ότι δεν άρεσαν και πολύ στον West, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε ένα ακόμη βίντεο στο Instagram, όπου ανταπέδωσε στους μισητές.

«Ναι, απλά θέλω να πω σε όλους ότι δημοσίευσα τη γυναίκα μου τρεις φορές επίτηδες», είπε στην κάμερα ενώ ο ίδιος και η Censori —η οποία φορούσε ακόμη μια αποκαλυπτική εμφάνιση— περνούσαν από ένα αεροδρόμιο.

«Λοιπόν αυτό που λέω είναι ότι παρέδωσα το άλμπουμ. Και οι άνθρωποι στα σχόλιά μου εξακολουθούν να γράφουν “γιατί δημοσιεύεις τη γυναίκα σου;”» συνέχισε, αναφερόμενος στο άλμπουμ 18 κομματιών του και του Ty Dolla $ign , «Vultures», το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Φεβρουαρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

«Γιατί με κάνει χαρούμενο. Γι’ αυτό θα είστε όλοι ευχαριστημένοι με τη μουσική γιατί είμαι χαρούμενος. Καταλαβαίνετε;».

«Οπότε μην πείτε ποτέ τίποτα αρνητικό», συνέχισε. «Αν δεν σας αρέσει η σελίδα μου και δεν σας αρέσει αυτό που δημοσιεύω να πάτε να γα@@@. Σοβαρά, άσε με… άσε τον βασιλιά ήσυχο».Bianca CensoriBianca Censori«Δεν με νοιάζει αδερφέ. Θα δημοσιεύσω τη γυναίκα μου όσο θέλω. Πήγαινε να δημοσιεύσεις τη γυναίκα σου στο Instagram σου», κατέληξε ο West.

Ο 48χρονος ράπερ τόνισε ακόμη περισσότερο την άποψή του, γράφοντας στη λεζάντα του βίντεο, «Μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να είσαι ευτυχισμένος».

Ο West — ο οποίος παντρεύτηκε την Censori, 29 ετών, τον Δεκέμβριο του 2022 — λατρεύει να δημοσιεύει τη γυναίκα του με μικροσκοπικά ρούχα, καθώς μοιράζεται φωτογραφίες της φορώντας εσώρουχα και μικροσκοπικά μπικίνι.

Η Censori —που είναι ντυμένη από τον West— έχει επίσης βγει αρκετές φορές φορώντας διαφανείς φόρμες και πρόσφατα φωτογραφήθηκε με ένα διάφανο αδιάβροχο χωρίς τίποτα από κάτω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Παρά το γεγονός ότι φαινόταν να μην ενοχλείται από τις επιλογές μόδας, μια πηγή της Daily Mail ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι η Αυστραλή καλλονή χρειάζεται προστασία από τον ράπερ καθώς συνεχίζει να «σπρώχνει τη γύμνια της».

«Φοράει ό,τι θέλει, πηγαίνει όπου θέλει και κάνει ό,τι θέλει γιατί πραγματικά δεν έχει άλλη επιλογή », ​​είπε η πηγή στο πρακτορείο.

Ανησυχούν οι γονείς της Bianca Censori: Φοβούνται ότι ο Kanye West την «παραμυθιάζει»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Δεν μου ζήτησαν συγγνώμη. Δεν νομίζω ότι τη νιώθουν»

Her News b

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του Κωστή Μαραβέγια – «Είσαι η μουσική μου»

Her News

Kourtney Kardashian: Μας δείχνει πως είναι να είσαι μητέρα εκατομμυριούχος

HerNews ka