HerNews.gr
Social News

Σία Κοσιώνη: Έκανε την παρουσίαση του πρώτου της παιδικού βιβλίου – Παρών ο Κώστας Μπακογιάννης (ΦΩΤΟ)

Η Σία Κοσιώνη πραγματοποίησε την παρουσίαση του πρώτου της παιδικού βιβλίου «Μια Άλλη Ιστορία» το πρωί της Παρασκευής 23/2 στην Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας στην ΕΣΗΕΑ.

Το παρών στην ιδιαίτερη μέρα της Σίας Κοσιώνη, έδωσαν φυσικά φίλοι, συνεργάτες και οικογένεια, με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη να δίνει επίσης το παρών για να τη στηρίξει.

Φυσικά μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έδωσε και η Ντόρα. Μπακογιάννη αλλά και η μητέρα της, Δήμητρα.

Την Σία Κοσιώνη τίμησαν με την παρουσία τους και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πάνος Σόμπολος, ο Παύλος Τσίμας, η Νόνη Δούνια, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Όλγα Τρέμη, η Σοφία Ζαχαράκη και άλλοι.

Η δημοσιογράφος επέλεξε να φορέσει ένα top με φουσκωτά μανίκια σε ανοιχτό  πράσινο, ένα μαύρο παντελόνι και ολοκλήρωσε το look με κίτρινες μυτερές γόβες δίνοντας μια ποπ πινελιά στο σύνολο.Η περιγραφή του βιβλίου

«Στη μικρή Αναστασία άρεσαν πολύ οι ιστορίες. Της άρεσαν τόσο πολύ που συνεχώς ζητούσε από τους γονείς της να της διαβάζουν το βράδυ παραμύθια ή να φτιάχνουν ιστορίες από το μυαλό τους. Σύντομα άρχισε κι εκείνη να φτιάχνει  με τη φαντασία της τις δικές της ιστορίες  και  όλα   γύρω  της γίνονταν μια συντροφιά αγάπης με πριγκίπισσες, φτερωτά άλογα, νεράιδες και μαγικά ραβδιά».

Η Σία Κοσιώνη μας ταξιδεύει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στον κόσμο της δημοσιογραφίας με ένα παραμύθι που δείχνει στα παιδιά τη δύναμη και την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Βρεττός: Παντρεύεται! Όλες οι λεπτομέρειες

Her News b

Νάνσυ Παραδεισανού: Μας συστήνει το νέο της εγχείρημα στο YouTube

Her News b

Άννα Μπεζάν: Ποζάρει με την νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl