HerNews.gr
Διεθνή

Σκάνδαλο στη Γερμανία: Η πριγκίπισσα της Σαξονίας γίνεται η πρώτη αριστοκράτισσα που ποζάρει για το Playboy

Μια Γερμανίδα πριγκίπισσα αντάλλαξε την τιάρα της με ένα σεντόνι και όχι πολλά άλλα. Η Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, η πριγκίπισσα της Σαξονίας, έγραψε ιστορία ως η πρώτη αριστοκράτισσα που πόζαρε για το Playboy. 

Η 37χρονη είναι το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2024 του Playboy Γερμανίας. Τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα διαθέτουν τα λευκά εσώρουχα που αφήνουν λίγα πράγματα στη φαντασία.

«Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή», είπε η Xenia στο Fox News Digital. «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι… η πρώτη και η τελευταία φορά που κάνω γυμνή φωτογράφιση, αποκλειστικό υλικό του Playboy, αλλά ήταν μια τέτοια εμπειρία».Princess Xenia posing naked for a photoshoot in Playboy Germany. Credit: Ana Dias for Playboy Germany March 2024.«Μόλις… έκανα λίγο μακιγιάζ με το κιμονό μου και μετά έμεινα γυμνή για δύο μέρες», μοιράστηκε. «Ένιωσα τόσο άνετα γύρω από την ομάδα. Πάντα ήθελα να γίνω ποπ σταρ όπως η Britney Spears, αλλά ποτέ δεν ονειρευόμουν να είμαι στον Τύπο σε όλο τον κόσμο… ως φυσική γυναίκα».

Η Γερμανία δεν είχε ενεργή βασιλική οικογένεια ή μονάρχη από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, η χώρα έχει ακόμα αρκετούς οίκους ευγενών που κάποια στιγμή κυβέρνησαν σε αρκετά από τα γερμανικά κρατίδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους ευγενείς προγόνους της Xenia περιλαμβάνεται ο προ-προπάππους της, Φρίντριχ Αύγουστος Γ’, ο τελευταίος βασιλιάς της Σαξονίας.

Η Xenia κέρδισε τον τίτλο της ως απόγονος του Γερμανικού Οίκου Wettin, ανέφερε η βρετανική Independent.

«Ρώτησα τη μαμά μου πριν το κάνω», είπε η Xenia όταν πόζαρε για το Playboy. «Η γνώμη της ήταν σημαντική για μένα. Είπε, «Ξέρεις τι κορίτσι; Αν το νιώθεις, τότε κάνε το». Αυτό ήταν το κλειδί και το ένιωσα. Έτσι, όλοι ήταν καλά με αυτό. Έλαβα ένα μήνυμα… από έναν ξάδερφό μου με τον οποίο δεν έχω μιλήσει εδώ και 20 χρόνια. Είπε, “Ουάου, συγχαρητήρια! Έκανες εξαιρετική δουλειά σπάζοντας αυτόν τον τοίχο”. Σκέφτηκα “Ουάου, ακόμη και η οικογένειά μου είναι στο πλευρό μου”».

«Άλλαξε γιατί, πριν από 10 χρόνια, ήταν μόνο οι άνδρες της οικογένειάς μου που είχαν την εξουσία», εξήγησε η Xenia. «Έπρεπε να κάνεις αυτό που έλεγαν και ήταν ένας αγώνας. Αλλά μετά αποφάσισα να φτιάξω τον δικό μου δρόμο. Τώρα, είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ».

Η Xenia είπε ότι ο στόχος της ριψοκίνδυνης φωτογράφισής της ήταν να δείξει στις γυναίκες ότι όλα τα σώματα είναι όμορφα όπως ακριβώς είναι.

«Είχα όλες αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μου για να μεγαλώσω στήθος», παραδέχτηκε. «Αλλά τότε είπα, “Όχι, είμαι μαμά. Έχω ραγάδες. Είμαι αδύνατη, αλλά δεν πειράζει. Είναι εντάξει να έχεις μικρό στήθος”. Αυτή ήταν η απόφασή μου. Πραγματικά δεν με νοιάζει το μέγεθος. Λέμε στα αγόρια ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία. Λοιπόν, τα μεγέθη μας επίσης δεν έχουν σημασία».Η Xenia, η οποία προηγουμένως άφησε το στίγμα της ως σταρ του ριάλιτι, είπε ότι κάποτε αντιμετώπισε πίεση να κάνει επέμβαση από τους συνομηλίκους της.

«Σκέφτηκα, “Είμαι αυτή που δεν έχει χειρουργική επέμβαση σε αυτήν την ομάδα, ταιριάζω;” είπε. «Ήθελα απλώς να είμαι ο εαυτός μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα μόνο και μόνο επειδή κάποιος μου είπε να χειρουργηθώ. Είμαι ικανοποιημένη με την απόφασή μου».Πριγκίπισσα της Σαξονίας, Xenia Florence Gabriela Sophie Iris.Η Xenia περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια σαν να περιβάλλεται από κάμερες και όταν το ριάλιτι της χτύπησε την πόρτα, απάντησε.

«Αποδεικνύεται ότι είμαι πολύ καλή σε αυτό», χαμογέλασε.

Χρησιμοποίησε ακόμη και την τηλεοπτική της φήμη στην Ευρώπη για να προσπαθήσει να βρει σύζυγο. Η Xenia ισχυρίστηκε ότι της έχουν κάνει πρόταση γάμου έξι φορές.

Όσο για τους κριτικούς που κοιτάζουν τις φωτογραφίες της, η Xenia έχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για αυτούς.

«Πώς τολμάς να μου πεις τι πρέπει να κάνει μια πριγκίπισσα;» είπε. «Ποιος είσαις Είμαι πριγκίπισσα και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όπως θα έπρεπε όλοι οι άλλοι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kirstie Alley: Τα παιδιά της δημοπρατούν τα υπάρχοντά της ένα χρόνο μετά τον θάνατό της

HerNews ka

Viral διαφημιστική καμπάνια καταρρίπτει τα στερεότυπα για το σύνδρομο Down (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στις Κάννες και έβαλε τα κλάμματα

HerNews ka