HerNews.gr
Social News

Βαρύ πένθος για την Έλενα Παπαρίζου

Ο ηθοποιός Γιάννης Ράμος και ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

Ο Γιάννης Ράμος ήταν ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την χαρακτηριστική φωνή του στους δυο τελευταίους κύκλους του Big Brother στον ΣΚΑΪ.

Σε ανακοίνωση του Προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, αναφέρεται ότι: «Στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο».

Ενώ σε δεύτερη ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε ότι ήταν: «Βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε».

Γιάννης Ράμος: "Σίγησε" η φωνή του Big Brother – Τι λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας  για τις συνθήκες θανάτου του ξαδέλφου της Έλενας Παπαρίζου

Η συγκινητική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Το μεσημέρι της Δευτέρας 26/2 η Έλενα Παπαρίζου προχώρησε σε μια “αποχαιρετιστήρια” ανάρτηση για τον Γιάννη Ράμο, ο οποίος ήταν ξάδερφός της και είχαν πολύ καλές σχέσεις.

«Τα λόγια είναι περιττά…. Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου…. τον άγγελο μου… τον Γιάννη μου. Ένα παλικάρι τόσο πρόσχαρο, ταλαντούχο, κεφάτο και γεμάτο ζωή. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, αλλά ξέρω ότι ακόμα μου δίνει δύναμη για να είμαι όρθια.

Συνήθως δε μου αρέσει να λέω πολλά, αλλά μου αρέσει να τολμώ πολλά. Η οικογένειά μου με έμαθε να αγαπώ και να λέω ευχαριστώ μέχρι εκεί που δε φτάνει. Ωραία είναι να τολμάμε. Κάθε μέρα, και κάθε στιγμή.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω όλη την ομάδα του λοιμωξιολογικού και αιματολογικού τμήματος στον Ευαγγελισμό, τον κύριο Παπασταμόπουλο, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πάντα ευγνώμων 🙏🏻. Επίσης να στείλω την αγάπη μου και κουράγιο στους υπόλοιπους ασθενείς που βρέθηκαν δίπλα στον Γιάννη…

Νεότερα Άρθρα

Χάρι Στάιλς: Δείτε τις νέες του φωτογραφίες με το ξυρισμένο κεφάλι

HerNews ka

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιού της & το λαμπερό party

HerNews ka

Δανάη Μιχαλάκη: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

HerNews ka