HerNews.gr
Social News

Δανάη Μιχαλάκη: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.9000 γραμμαρίων σύμφωνα με το T-Life.

Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές στο ζευγάρι λέγοντας: «Να τους ζήσει, υπέροχο ζευγάρι, υπέροχοι άνθρωποι και με φανταστική γιαγιά. Τη μία την ξέρουμε, φαντάζομαι για να είναι η μία έτσι θα είναι και η άλλη έτσι, αν κρίνουμε από τα παιδιά».

Δανάη Μιχαλάκη: Η Αντιγόνη, οι Άγριες Μέλισσες και η γκάφα της Ελένης

Η Φιλαρέτη Κομνηνού (σ.σ η μητέρα του Γιώργου Γεωργίου) είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ότι η μικρούλα επρόκειτο να γεννηθεί τον Δεκέμβρη.

«Τον Δεκέμβριο θα γεννήσει. Δεν μπορούσα να το κρατήσω και εκφράστηκα θριαμβευτικά στο Instagram. Το ήθελα και το έλεγα και πριν ότι περιμένω πότε θα έρθει αυτή η στιγμή. Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα παρατεταμένο τρακ και περιμένω τη στιγμή που θα δω αυτό το πλασματάκι. Συγκινούμαι, αφορά όλες τις γυναίκες και όλες εμάς που περιμένουμε το παιδί του παιδιού μας. Με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας» είχε πει η Φιλαρέτη Κομνηνού σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» 

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τον περασμένο Αύγουστο, η Δανάη Μιχαλάκη  ανακοίνωσε ότι θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» είχε γράψει στην ανάρτησή της η Δανάη Μιχαλάκη.

«Ήμασταν μαζί με τον Γιώργο όταν μάθαμε τα νέα της εγκυμοσύνης και ένιωσε κι εκείνος τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια χαρά. Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν περίμενα αγοράκι, αν και πάντα έλεγα ότι θέλω κορίτσι, και η αλήθεια είναι ότι το ένιωθα ότι είναι κορίτσι. Έχω σκεφτεί ότι θέλω να είμαι όσο μπορώ με το παιδί, είναι προτεραιότητα μου να είμαι παρούσα, δεν με αγχώνει το τι θα κάνω με τη δουλειά», είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες η ηθοποιός.

Να σας ζήσει!!!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό outfit που επέλεξε για την ανακοίνωση του νέου της τραγουδιού

HerNews ka

Η Madonna το… τερμάτισε: Γλείφει νερό από μπολ σκύλου και παίρνει σέξι πόζες

Her News

Νίκος Αναδιώτης: Επισκέφθηκε την Ιερουσαλήμ για τον Δεκαπενταύγουστο με τη σύζυγό του

HerNews ka