HerNews.gr
Social News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιού της & το λαμπερό party

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάπτισαν το Σάββατο 2/9 τον 9 μηνών γιό τους ο οποίος πήρε το όνομα Βλάσσης, από τον πατέρα του επιχειρηματία.

Η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Καβούρι και νονές του νεοφώτιστου ήταν οι αδερφές οι Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και η Σούλα Λιάκου, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ με ένα midi λευκό φόρεμα.

Το ζευγάρι κράτησε όλες τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση του μικρού Βλάσση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μάλιστα πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό μετά το τέλος του μυστηρίου.

Αμέσως μετά από τη βάπτιση ακολούθησε ένα εντυπωσιακό πάρτι σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου το παρών έδωσαν πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι της ελληνικής showbiz αλλά και φίλοι του ζευγαριού.

Το εντυπωσιακό πάρτι είχε ως θέμα το φεγγάρι ενώ παντού έγραφε το όνομα του Βλάσση. Τη διασκέδαση ανέλαβε ο Χρήστος Μάστορας με τις Μέλισσες και πυροτεχνήματα ξεχύθηκαν στον ουρανό και εντυπωσιάσαν τους καλεσμένους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Nteves (@deves_john)

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πάρτι άλλαξε φόρεμα και επέλεξε μια χρυσή τουαλέτα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Χορεύει pole dancing σε στύλο ντυμένη με λεοπάρ εσώρουχα

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι για τη διατροφή των παιδιών τους

Her News b

Λάουρα Νάργες: “Ο Χρήστος Σαντικάι μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση, αλλά δεν τον έβλεπα ερωτικά”

HerNewskl