HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Έφτυσε…μπύρα στους θαυμαστές κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας

Η Madonna, στα 65 της, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στη διεθνή μουσική.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, που θεωρείται η «βασίλισσα της ποπ», αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με το «The Celebration World Tour», στην οποία μεταφέρει τις μαγικές της εμφανίσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια συνεχίζει να είναι “ανεμοστρόβιλος” επί σκηνής. Κάθε εμφάνιση της Madonna είναι ένα γεγονός για την πόλη στην οποία εμφανίζεται. Ωστόσο, στην τελευταία της εμφάνιση, έχει προκληθεί διαμάχη για μια στιγμή που δεν πέρασε απαρατήρητη.

@thecitypulse #ohheyyy I mean it was super cool to see her perform, but did you have to do that? 🤦‍♀️ #madonna #beer #celebrationtour #thecitypulse @madonna #tour #live #concert ♬ original sound – TheCityPulse.com

Τι έκανε η Madonna για να προκαλέσει τέτοιο σάλο;

Στη μέση της συναυλίας, η Madonna πήρε μια μπύρα, ήπιε λίγη και στη συνέχεια την έφτυσε στο κοινό που παρακολουθούσε τη συναυλία. Ήταν μια παράξενη σκηνή και αναπόφευκτα έγινε viral πολύ γρήγορα.

Το επίκεντρο ήταν η στάση του καλλιτέχνη, την οποία πολλοί έχουν χαρακτηρίσει «φρικτή» και «χωρίς επίπεδο».

«Βλέπω καλλιτέχνες να χάνουν το σεβασμό για το κοινό», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Τι αηδιαστικό που οι άνθρωποι που είναι τόσο αποθεωμένοι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στους θαυμαστές τους», σχολίασε ένας άλλος.Η Μαντόνα ρίχνει μπύρα στους θαυμαστές της

Δεν ήταν το μόνο πρόσφατο περιστατικό της Madonna

Η περιοδεία συνεχίζεται την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, με μια συναυλία στο Σαν Φρανσίσκο, αν και αυτό το τελευταίο επεισόδιο δεν ήταν το πρώτο της τραγουδίστριας στην περιοδεία.

Την περασμένη εβδομάδα, η Madonna υπέστη σοβαρή πτώση στο Σιάτλ . Ένα χτύπημα που σημειώθηκε όταν ένας από τους χορευτές της γλίστρησε και την έριξε από την καρέκλα την ώρα που τραγουδούσε.

Ευτυχώς για τη Madonna , δεν προκλήθηκαν μακροχρόνιοι τραυματισμοί και τα τραύματα φαινόταν να είναι πιο επιφανειακά και να σχετίζονται με την αμηχανία από οποιαδήποτε σωματική βλάβη.

Ατύχημα για τη Madonna: Την έριξε από την καρέκλα ο χορευτής της (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χαμός σε γάμο: Ο γαμπρός έβλεπε.. μπάλα την ώρα της τελετής

Her News

Καιρός: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

HerNews ka

Kylie Jenner: Μοντέλο απολύθηκε από το Met Gala γιατί την «επισκίασε»

HerNews ka