HerNews.gr
Health

Jennifer Aniston: Περιγράφει λεπτομερώς τα 4 πράγματα που κάνει για να παραμείνει σε φόρμα στα 54 της

Jennifer Aniston 

Η Jennifer Aniston μοιράζεται τα μυστικά της για να παραμένει σε κορυφαία φόρμα στα 54 της.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Jennifer Aniston αποκαλύφθηκε ως το τελευταίο αστέρι του εξωφύλλου του CR Fashion Book για το τεύχος 10ης επετείου του περιοδικού.Jennifer-Aniston-Spray-Tan-Tip-GettyImages-1357931980

Στο τεύχος, η Aniston εξέθεσε τους τέσσερις κανόνες που εφαρμόζει για να παραμείνει υγιής, λέγοντας στη συνέντευξη: «Πίνω πολύ νερό, κινώ το σώμα μου καθημερινά, προσπαθώ να τρώω ολόκληρα, φρέσκα τρόφιμα και να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ».

«Αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι πρόκληση για μένα, αλλά είναι τόσο σημαντικό», πρόσθεσε. «Το νιώθω όταν δεν ξεκουράζομαι αρκετά».

JENNIFER ANISTON CR FASHION BOOK MUSES IS ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Συνεχίζοντας να μιλά με το CR Fashion Book , η Aniston είπε επίσης ότι παρακολουθεί ό,τι βλέπει στις οθόνες για να διατηρεί σε τάξη και την ψυχική της υγεία.

«Προσπαθώ να έχω πραγματικά επίγνωση σχετικά με το τι αφήνω στο headspace μου», είπε. «Αυτό πιθανότατα σημαίνει λιγότερες καλωδιακές ειδήσεις που παρακολουθούν υπερβολικά τις ειδήσεις».

«Ο κόσμος μας περνάει πραγματικά κάποιες προκλήσεις και ξέρω ότι όλοι μας νοιαζόμαστε πολύ, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να σβήσουμε τον θόρυβο», πρόσθεσε η σταρ.JENNIFER ANISTON CR FASHION BOOK MUSES IS RELEASES OCTOBER 3

Όσον αφορά τις προπονήσεις της, η Aniston είπε ότι είναι μεγάλος οπαδός του Pvolve – το οποίο είναι μια «επιστημονική μέθοδος που συνδυάζει τη λειτουργική φυσική κατάσταση χαμηλής πρόσκρουσης με εξοπλισμό που βασίζεται στην αντίσταση για να προσφέρει αποτελέσματα πέρα ​​από μια παραδοσιακή προπόνηση».

«Έχω κίνητρο να γυμνάζομαι με τρόπο που δεν έκανα εδώ και χρόνια», είπε. «Ανυπομονώ για τα απαιτητικά μαθήματα και νιώθω πιο δυνατή και πιο άνετα στο σώμα μου όταν το κάνω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εσώρουχα περιόδου: Είναι πράγματι απορροφητικά;

Her News

Η γυναικολογική εξέταση είναι ο σύμμαχος των γυναικών

Her News b

Τελικά μας κάνει καλό να κοιμόμαστε χωρίς μαξιλάρι;

HerNewskl