HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Ο γιός της περπάτησε χέρι-χέρι στο γήπεδο με τον Lionel Messi – Ο λόγος που επικρίθηκε

Η Kim Kardashian επικρίθηκε επειδή μοιράστηκε ένα βίντεο με τον γιο της, Saint, 8 ετών, να περπατά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, κρατώντας το χέρι του θρυλικού παίκτη Lionel Messi.

Η εκπληκτική στιγμή σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, καθώς η ομάδα του Messi, η Ίντερ Μαϊάμι , αντιμετώπισε το LA Galaxy στο Dignity Health Sports Park στο Λος Άντζελες και όλοι οι παίκτες αποχώρησαν κρατώντας τα χέρια των παιδιών της περιοχής.

«Ο Saint βγαίνει στο γήπεδο απόψε τον Messi στον αγώνα La Galaxy εναντίον Ίντερ Μαϊάμι!!!”», έγραψε η Kardashian δίπλα σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter). «Ζει το απόλυτο όνειρο!».

Η Kim Kardashian που μοιράζεται τον Saint με τον πρώην της Kanye West, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του νεαρού και ενός φίλου του που παρακολουθούσαν τον αγώνα στα Instagram Stories της, ευχαριστώντας τους LA Galaxy που «έκαναν όλα τα όνειρά τους πραγματικότητα».

Ωστόσο, δεν συμμερίστηκαν όλοι τον ενθουσιασμό της Kardashian.

«Μιλήστε για προνόμια. Ελπίζω να μπορεί να κλωτσήσει την μπάλα», έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος σημείωσε, «Θα ήταν φοβερό αν κάποιο παιδί που το άξιζε πραγματικά είχε αυτή την ευκαιρία. Όχι κάποιος που ήταν απίστευτα τυχερός που γεννήθηκε από δισεκατομμυριούχους».

Lionel Messi και Saint West.«Τι μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα…», πρόσθεσε ένας άλλος.

Αλλά δεν ήταν όλοι τόσο επικριτικοί.

«Οι άνθρωποι που θυμώνουν αυτό είναι αξιολύπητοι», έγραψε ένας υπερασπιστής. «Αν μπορούσατε να το κάνετε για το παιδί σας, θα το κάνατε όλοι αν αυτό ήθελαν. Η Kim μπορεί και το έκανε».Lionel Messi και Saint West.«Αυτή τη στιγμή περπατάει με τον ζωντανό θρύλο», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής για τον παγκόσμιο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι  η πρώτη φορά που ο Sain συνάντησε τον Messi

Τον Ιούλιο του 2023, η Kardashian μοιράστηκε μια φωτογραφία του Saint με τον Lionel Messi μετά το ντεμπούτο του στην Ίντερ Μαϊάμι … αποκαλώντας την «την καλύτερη μέρα της ζωής τους».

Η Kardashian ενθαρρύνει εδώ και καιρό τα αθλητικά ενδιαφέροντα του γιου της.

Σε ένα επεισόδιο του 2023 του “The Kardashians”, πήγε τον Saint στο Λονδίνο για να δει την αγγλική Arsenal FC να κοντράρεται απέναντι στην πορτογαλική Sporting Lisbon.

Και φαίνεται ότι ο Saint είναι εξίσου ένθερμος για το μπάσκετ.Η Kim Kardashian με τα παιδιά της, Χριστούγεννα 2023.Την περασμένη εβδομάδα, ο ιδρυτής της SKIMS αποκάλυψε ότι είχε κερδίσει μια θέση στην ομάδα μπάσκετ του All Star.

«Ο Saint μπήκε στην ομάδα των All Star», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram Story της το Σάββατο.

«Κέρδισαν και έπαιξε τόσο καλά», πρόσθεσε περήφανα η Kardashian.

Kim Kardashian: Πήγε τα παιδιά της σχολείο με Tesla αξίας 96.000 δολαρίων (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Πάνος Καλίδης έκανε βλεφαροπλαστική – Ο τραγουδιστής έδειξε τη νέα του εικόνα μετά την επέμβαση

Her News

Νικόλαος Γλύξμπουργκ – Τατιάνα Μπλάτνικ: Το ζευγάρι σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του- Photo

HerNews ka

Mila Kunis και Demi Moore: Η πρώην και η νυν του Ashton Kutcher μαζί σε διαφήμιση

Her News