HerNews.gr
Social News

Ο Πάνος Καλίδης έκανε βλεφαροπλαστική – Ο τραγουδιστής έδειξε τη νέα του εικόνα μετά την επέμβαση

Ο Πάνος Καλίδης και η σύζυγός του, Λεάννα Μάρκογλου, βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση και ο τραγουδιστής έδειξε το αποτέλεσμα από την βλεφαροπλαστική επέμβαση που έκανε πριν από λίγο καιρό.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι μία αναίμακτη βλεφαροπλαστική, την οποία μπορεί να την κάνει ο καθένας και πάρα πολύ γρήγορα και ανώδυνα. Φαίνεται στο “καπάκι” του βλεφάρου η διαφορά, το οποίο έχει τραβηχτεί προς τα πάνω. Φτιάχνεται κατά 70% το πρόβλημα», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Στη συνέχεια απάντησαν για τα προβλήματα που εντοπίζουν στη σχέση τους και στο πώς δημιουργούνται οι εντάσεις. Εκεί το λόγο πήρε η Λεάννα Μάρκογλου!

«Τα ντουλάπια… δεν κλείνει τα ντουλάπια… δεν ξέρω, το έχουμε σε κακό!» μονολόγησε και δίπλα ο Πάνος Καλίδης πρόσθεσε με χιούμορ: «Όταν έχεις τα προβλήματά σου λυμένα, αρχίζεις και ασχολείσαι με τα ντουλάπια».

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε για πρώτη φορά για την βλεφαροπλαστική επέμβαση που έκανε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν είχε εμφανιστεί καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου και φόραγε γυαλιά ηλίου.

«Να ζητήσω συγγνώμη και από το τηλεοπτικό κοινό για τα γυαλιά. Έχω κάνει μια μικρή επέμβαση στα βλέφαρα. Έκανα μια βλεφαροπλαστική και δεν μπορούσα να βαφτώ… Αναίμακτη, με λέιζερ. Είναι ούτε τρία λεπτά για κάθε μάτι, δεν πονάει καθόλου και μέσα σε τέσσερις ημέρες φεύγει και το οίδημα», είπε ο Πάνος Καλίδης. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε από την πλευρά της πως και η ίδια έχει υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 21 Μαρτίου 2022

Πηγή: Parapolitika.gr

Νεότερα Άρθρα

Cher: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της Χριστουγεννιάτικου άλμπουμ

HerNews ka

Madonna: Η “σκληρή” απάντηση της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση της

HerNews ka

Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης; Τι απαντά η ίδια σε αυτό και σε άλλα πολλά

Her News b