HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενα Τσαγκρινού: Μιλά για την αποβολή & αποκαλύπτει σε ποιον μήνα κύησης βρίσκεται

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της Dj Stephan έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης το βράδυ της Δευτέρας 26/2 και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή τους να ανακοινώσουν το ευχάριστο γεγονός αλλά και για την απογοήτευση που βίωσε το ζευγάρι μετά την αποβολή.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευα και νομίζω είναι και το καλύτερο αυτό. Ήρθε η στιγμή όμως, που δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε να το μοιραστούμε και να φύγει ένα βάρος από πάνω μας», δήλωσε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πάνε όλα καλά, γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του τέταρτου μήνα και θέλω μόνο να πάνε καλά όλα τα πράγματα. Δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα το να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία της απογοήτευσης. Ξαναπροσπαθήσαμε, ήταν δίπλα μας και οι γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά». 

Ο Dj Stephan ανέφερε: «Αισθάνομαι ευλογημένος. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας αλλά και ενός άντρα. Η Έλενα έκανε ένα τεστ, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαζα βίντεο και όταν είδα ότι είναι θετικό χοροπηδάγαμε μέσα στο μπάνιο. Κάποια στιγμή θα το ανεβάσουμε κιόλας». 

Η ανακοίνωση της Έλενας Τσαγκρινού

Το Σάββατο 24/2 η Έλενα Τσαγκρινού δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη διαδικασία των υπερήχων αποκαλύπτοντας πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Dj Stephan.

«Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας.
Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή , αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία , ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ , να σταθεροποιήσουμε το μωράκι. Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε.

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε …
κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες …

Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού.

Έλενα Τσαγκρινού: O DJ Stephan της έκανε πρόταση γάμου σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Από την ομάδα δεν έφυγε κανείς επειδή τσακωθήκαμε ή δεν περνούσε καλα”

Her News b

Απόστολος Ρουβάς: “O Σάκης σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω”

HerNewskl

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ο χωρισμός με τον Πέτρο Πυλαρινό, το τρίτο πρόσωπο & η on camera αμηχανία

HerNews ka