HerNews.gr
Διεθνή

Κάθε μέρα και πιο αποκαλυπτική η Bianca Censori: Φόρεσε καλσόν αντί για παντελόνι

Η Bianca Censori έδειξε τις καμπύλες της ενώ έμπαινε σε πολλά καταστήματα σχεδιαστών στο Παρίσι μαζί με τον σύζυγό της, Kanye West, τη Δευτέρα.

Η αρχιτέκτονας άφησε ελάχιστα στη φαντασία καθώς έκανε μια βόλτα γύρω από τη Fendi με το παντελόνι της επιλογής της να είναι ένα…. καλσόν.

Συνδύασε το διάφανο κολάν με ένα στενό τοπ με μανίκι τριών τετάρτων, το οποίο φαινομενικά είχε αυτόγραφο στον έναν ώμο.

Η Bianca Censori, 29 ετών, ήταν χωρίς σουτιέν κάτω από το αποκαλυπτικό μπλε μπλουζάκι της, καθώς εκείνη και ο Kanye West έλεγξαν μερικά από τα μπλουζάκια σχεδιαστών πριν φύγουν αγκαλιά από το κατάστημα.

Συνδύασε εντυπωσιακό σύνολο με ένα απλό ζευγάρι μαύρες γόβες με sling-back και κράτησε τα κοντά μαλλιά  της γυαλιστερά για να αναδείξει το minimal μακιγιάζ της.

Ο Kanye West από την πλευρά του, επέλεξε το τυπικό ολόμαυρο ντύσιμό του που αποτελείται από φούτερ με κουκούλα και ένα μεγάλου μεγέθους αντιανεμικό.

Φορούσε συγκεκριμένα ένα ζευγάρι γάντια Nike εν μέσω του συνεχιζόμενου δράματος με την Adidas, την οποία κατηγόρησε πρόσφατα ότι κυκλοφόρησε «ψεύτικα» αθλητικά παπούτσια Yeezy παρά το γεγονός ότι έκοψε τη συνεργασία μαζί του τον Οκτώβριο του 2022.

Αν και η Censori είναι γνωστή για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της , η πρώην υπάλληλος του Yeezy βγήκε κάπως.. “ντυμένη” ενώ βρισκόταν για δείπνο με την κόρη του West, North, το προηγούμενο βράδυ.

Το δίδυμο εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι στους δρόμους του Παρισιού μετά την εμφάνιση της 10χρονης στο πάρτι κυκλοφορίας του άλμπουμ του μπαμπά της «Vultures 1».

Ενώ η Censori διατήρησε τη συνηθισμένη της τάση στα καλσόν ως παντελόνι, φόρεσε ένα πιο λιτό τοπ, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλου μεγέθους μαύρο δερμάτινο μπουφάν Balenciaga  ως φόρεμα.

Bianca Censori: Με άκρως τολμηρή εμφάνιση στην Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Aυτή είναι η ηθοποιός που αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα για το 2022!

HerNewskl

Τέλος το talk show για τον Jimmy Kimmel; «Νομίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο»

HerNews ka

Meghan Markle: Προσέλαβε τον πρώην σωματοφύλακα της Kim Kardashian για να την προστατεύει

HerNews ka