HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

J2US: Η αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου & του Χρίστου Αντωνιάδη «πάγωσε» τους κριτές

Απρόσμενη ήταν η αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου και του Χρίστου Αντωνιάδη στο τρίτο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου 2/3.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Χρίστος Αντωνιάδης που άνοιξαν το show, ερμήνευσαν το τραγούδι “Με Την Πρώτη Ματιά” και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

«Είπατε ένα πολύ χαριτωμένο τραγούδι και ήσασταν και εσείς χαριτωμένοι, μου αρέσατε περισσότερο από την προηγούμενη φορά. Μιλάω για τη Μπάγια, σε βρήκα πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά. Μπράβο γιατί δούλεψες ήσουν και άνετη», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Έπειτα η Δέσποινα Βανδή με τη σειρά της σχολίασε πως: «Μπάγια μου πραγματικά ήσουν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά, έκοβες και έξυπνα τις καταλήξεις, ενδεχομένως αν τις κρατούσες να έφευγες, δεν με πείραξε που το χρησιμοποίησες αυτό μέχρι εκεί και άφησες τον Χρίστο. Μου αρέσει πάρα πολύ η διάθεση που έχεις Μπάγια, είσαι γλυκιά, ταίριαζε απόλυτα φυσικά στο τραγούδι».

«Πολύ ωραία.. σε σχέση με την προηγούμενη φορά ήταν πολύ καλύτερο. Ήταν ωραία η παρουσίαση. Φοβάμαι να σου βάλω μεγαλύτερο βαθμό γιατί άμα βάζω μεγάλo τους διώχνουν.. θα σου έβαζα περισσότερο αλλά τρέμω γιατί είδες τι έγινε την προηγούμενη φορά με τη Joanne», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Τέλος η Καίτη Γαρμπή δήλωσε: «Έχεις μια ωραία διάθεση, είσαι γελαστή. Όλο κύλησε πολύ καλύτερο από την προηγούμενη φορά άρα έχουμε μια βελτίωση σε αυτό το live».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Χρίστος Αντωνιάδης συγκέντρωσαν 20 βαθμούς από την κριτική επιτροπή του J2US.

H απρόσμενη αποχώρηση τους που «πάγωσε» τους κριτές

Στο τέλος της βραδιάς, την ώρα της ανακοίνωσης του ζευγαριού που αποχωρεί από το J2US, o Νίκος Κοκλώνης κάλεσε δίπλα του την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη και τους ανακοίνωσε ότι αποχωρούν από το show.

Αυτό άφησε «παγωμένους» τους κριτές με τη Βίκυ Σταυροπούλου να δηλώνει: «Τι να πω παιδιά δεν ξέρω… με εντυπωσιάζει ο τρόπος που ψηφίζει το κοινό…και το κοινό μπορεί να εντυπωσιάζεται με τον τρόπο που ψηφίζουμε εμείς (σ.σ κριτική επιτροπή), αλήθεια λυπάμαι πάρα πολύ», με τη δημοσιογράφο να λέει ότι προσπάθησε πολύ. 

«Προσπάθησες και φάνηκε η προσπάθεια, από την προηγούμενη φορά ήσουν πολύ καλύτερη», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μαγνήτισε τα βλέμματα με το φόρεμα από Atelier Rene που φόρεσε στο 2ο live του J2US

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κλέλια Ανδριολάτου: «Στο “Maestro” ήμασταν δεμένοι σαν γροθιά – Έρχεται και η δεύτερη σεζόν της σειράς»

Her News b

«Maestro»: Η πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται τον Οκτώβριο στο MEGA

Her News

Bo: «Θέλω να γνωρίσω μία γυναίκα και να αποκτήσουμε παιδί, ήταν πάντα στα πλάνα μου»

HerNews ka