HerNews.gr
Social News

Travis Barker: Μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία του γιού του και της Kourtney Kardashian

Ο Travis Barker τίμησε το τέλος της περιοδείας των Blink-182 στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, μοιράζοντας ένα γλυκό στιγμιότυπο από τον γιο του και της Kourtney Kardashian.

Ο ντράμερ μπήκε στο Instagram το Σάββατο για να μοιραστεί μια φωτογραφία του μικροσκοπικού ποδιού του Rocky Thirteen να ακουμπάει στο σετ των ντραμς του.

Ο 4 μηνών Rocky εμφανίστηκε στην πρώτη εικόνα της ανάρτησης του Barker, η οποία τον έδειχνε επίσης να λικνίζεται στη σκηνή και πίσω από μια χάρτινη διατομή νύφης και γαμπρού με την Kourtney Kardashian.

«Η περιοδεία τελείωσε, έχουμε επιζήσει», έγραψε ο Travis Barker στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)

Τράβις Μπάρκερ και Κόρτνεϊ ΚαρντάσιανΗ Kourtney Kardashian και ο γιός της ενώθηκαν με τον Barker σε όλη την περιοδεία του γύρω από τη χώρα Down Under τον περασμένο μήνα.

Η δημιουργός του Poosh ανήρτησε επίσης φωτογραφίες του Rocky σε ένα καροτσάκι μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην φίλο της Scott Disick.

Από τότε που καλωσόρισαν τον γιο τους τον Νοέμβριο, η μαμά τεσσάρων παιδιών και ο Travis Barker απέφευγαν να αποκαλύψουν το πρόσωπο του γιου τους . Μέχρι στιγμής, έχουν δείξει μόνο το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα μικροσκοπικά πόδια του.

Η Kourtney Kardashian με την κόρη της, Penelope.Ο Τράβις Μπάρκερ με τον γιο τουΠρος το παρόν, δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι θα επιτρέψει να εμφανιστεί το πρόσωπο του Rocky στην 5η σεζόν του “The Kardashians”, αλλά ένα συνεργείο κάμερας εθεάθη στις 14 Φεβρουαρίου να ακολουθεί τη σταρ του ριάλιτι και τα παιδιά της σε όλη την Αυστραλία.

Έμοιαζαν να περπατούν σε ένα πάρκο πριν παίξουν τένις καθώς οι κάμερες τους ακολουθούσαν.

Την ίδια μέρα, η Kardashian αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Barker συνέλαβαν το πρώτο τους παιδί μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2023.

Εκείνη την εποχή, ο σταρ του Hulu μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί την πολυτελή του απόδραση στο θέρετρο Amangiri της Γιούτα.

«Πριν από ένα χρόνο σήμερα», έγραψε στη λεζάντα των στιγμιότυπων.

Kourtney Kardashian: Πήγε στη συναυλία του Travis Barker με τον γιό τους (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απόκριες 2022: Σήμερα ανοίγει το Τριώδιο

Her News

Μελίνα Μακρή: “Με διέλυσε ψυχολογικά που το μωρό μου ήταν σε θερμοκοιτίδα”

Her News b

Irina Shayk: Γιόρτασε τα γενέθλια της με την Emily Ratajkowski – Οι φωτογραφίες στα χιόνια

HerNews ka