HerNews.gr
Διεθνή

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έγινε viral για όσα είπε στην ξαδέρφη της κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής

Ο γλυκός δεσμός της πριγκίπισσας Σάρλοτ και της Μια Τίνταλ εκτέθηκε αυτά τα Χριστούγεννα.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια κράτησε την ετήσια παράδοσή της να πηγαίνει σε μια εορταστική εκκλησιαστική λειτουργία την ημέρα των Χριστουγέννων, ακολουθούμενη από χαιρετισμούς του κοινού μετά τη λειτουργία.

Η νεότερη γενιά των βασιλικών ήταν ενθουσιασμένη που δεχόταν μικρά δώρα, όπως λουλούδια από τους παρευρισκόμενους, παρόλο που τα χέρια τους γέμισαν γρήγορα με δώρα.

Σε ένα σημείο που καταγράφηκε στην κάμερα από έναν παρευρισκόμενο και κοινοποιήθηκε στο TikTok , όπου έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές, η 9χρονη Μία παρατήρησε ότι ένα μέλος του πλήθους προσπαθούσε να δώσει στην πριγκίπισσα Σάρλοτ, λουλούδια και τράβηξε την προσοχή της.

Η Σάρλοτ είπε στη Μία, «Πάρ’ τα», με τη Μία να δέχεται τα λουλούδια με ένα χαμόγελο.
@wikagechlo Cute little moment of Prince George Princess Charlotte Prince Louis and Mia together at Christmas yesterday❤️ || #princegeorge #princegeorgeofwales #princesscharlotte #princesscharlotteofwales #princelouis #princelouisofwales #miatindall #christmas #tindall #wales #bestfriend #cute #royal #uk #thebritishroyalfamily #royalfamily #thewaleskids #wikagechlo #secret_agent_of_walesfamily #fyp #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fyp #fyp #fypシ゚viral #fyp #fypシ゚viral #fyp #reconciliation #xzyabc #fyp #christmas #fyp #fyp #foyoupage #fypシ ♬ original sound – sᴇᴄʀᴇᴛ_ᴀɢᴇɴᴛ_ᴏғ_ᴡᴀʟᴇsғᴀᴍɪʟʏ

Ο στενός δεσμός της Μία με τα ξαδέρφια της ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης εκδρομής, από  το περπάτημα στην εκκλησία χέρι-χέρι με τον πρίγκιπα Λούις  μέχρι την εκκλησιαστική λειτουργία και τη συνομιλία με την πριγκίπισσα Σάρλοτ μετά τη λειτουργία.

Σε μια άλλη χαριτωμένη στιγμή από τα Χριστούγεννα, η Κέιτ Μίντλετον  πλησίασε η μεγαλύτερη κόρη της Ζάρα και του Μάικ Τίνταλ ενώ χαιρετούσε το κοινό. Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο  που κοινοποιήθηκε στο X , η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δώρισε στη συνέχεια στη νεαρή βασιλική ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα που κρατούσε, προκαλώντας ένα πλατύ χαμόγελο από τη Μία.

Το 2021, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μοιράστηκε τις αγαπημένες του  χριστουγεννιάτικες παραδόσεις  ενώ εμφανιζόταν σε μια ραδιοφωνική εκπομπή, συμπεριλαμβανομένου του να βλέπει τα παιδιά του να περνούν χρόνο με τους συγγενείς τους.

«Για μένα, γενικά, το να συγκεντρώνω την οικογένεια τα Χριστούγεννα είναι πάντα υπέροχο, επειδή είμαστε αρκετά απλωμένοι κάνοντας τα πράγματά μας κατά τη διάρκεια του έτους. Έχουμε πολύ λίγες στιγμές για να συναντηθούμε πραγματικά»,  είπε ο Γουίλιαμ. «Όταν βλέπω τα παιδιά μου να συναντιούνται με τα παιδιά της ξαδέρφης μου και όλοι περνούν υπέροχα παίζοντας μαζί, είναι πολύ ξεχωριστό. Ανυπομονώ πολύ για αυτό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζίτζι Χαντίντ: Έρωτας στη Νέα Υόρκη!

Her News b

Ανησυχούν οι γονείς της Bianca Censori: Φοβούνται ότι ο Kanye West την «παραμυθιάζει»

HerNews ka

Θλίψη για τους Κριστιάνο Ρονάλντο & Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ: Πέθανε ένα από τα δίδυμα παιδιά τους

Her News b