HerNews.gr
DECORNEWS

5 χρώματα τοίχου για σαλόνια που έχουμε ερωτευτεί ήδη φέτος

Τα σαλόνια μας αποκαλύπτουν πολλά για το ποιοι είμαστε, την ανοχή μας στην ακαταστασία, το γούστο μας στην τέχνη και την παλέτα χρωμάτων που μας ελκύει περισσότερο. Όταν είναι ώρα για μια αλλαγή, ανακινούμε τις ιδέες μας για τα χρώματα του σαλονιού μας για ένα σχέδιο που αντανακλά περισσότερο αυτό που είμαστε τώρα, καθώς αλλάζουν τα γούστα και οι τάσεις.

Η ανανέωση των σαλονιών μας με μερικές φρέσκες ιδέες χρωμάτων δεν είναι μόνο μια προσωπική και εκφραστική διαδικασία, αλλά έχει επίσης τη δύναμη να αλλάξει το πώς νιώθουμε στους χώρους μας. Οι σωστές αποχρώσεις μπορούν να μας κάνουν να ερωτευτούμε ξανά τα σπίτια μας και να αισθανόμαστε έμπνευση για να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας. 

2. Μπλε μεσαίου τόνου
σαλόνι με τζάκι και καναπέ με τοίχους σε μεσαίο μπλε
3. Μαύρο γκρι
Μια μελέτη στο σπίτι με ενσωματωμένα ράφια τοίχου βαμμένα σε σκούρο γκρι
Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα ευέλικτο απαλό μαύρο που θα αναδείξει αμέσως όχι μόνο το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε αλλά και τον τρόπο που αισθάνεστε μέσα σε αυτό. Τόσο διαχρονική όσο και μοντέρνα, αυτή η άπειρη απόχρωση τονίζει τους βιώσιμους χώρους στους οποίους δημιουργούμε στιγμές ζωής.
4. Πράσινο
πράσινο σαλόνι με ανοιχτά ράφια και κίτρινη πολυθρόνα
Το πράσινο είναι ένα ασφαλές χρώμα τοίχου σαλονιού στο οποίο επιστρέφουμε ξανά και ξανά λόγω της ικανότητάς του να δημιουργεί έναν ήρεμο και άνετο χώρο. Είναι η τέλεια απόχρωση εάν θέλετε να εισάγετε χρώμα σε ένα δωμάτιο, διατηρώντας παράλληλα ένα γενικό γαλήνιο, ουδέτερο σχέδιο.
5. Ροζ σε γήινους τόνους
γήινο ροζ σαλόνι με μπλε καναπέ και statement λάμπα
Τα σαλόνια μας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας και να δημιουργήσουμε έναν χώρο που πραγματικά αγαπάμε. Είναι επίσης χώροι που χρησιμοποιούνται πολύ, οπότε χρειαζόμαστε κάτι ανακουφιστικό και εύκολο στο μάτι. Για το λόγο αυτό, ένα ροζ σε γήινους τόνους είναι ιδανικό. Το  απαλό ροζ σε γήινους τόνους για τους τοίχους του σαλονιού είναι ένα από τα χρώματα που κάνουν το σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο , το γήινο ροζ είναι σίγουρα ένα από αυτά που πρέπει να λάβετε υπόψη για άνετους και μικρότερους χώρους.

Νεότερα Άρθρα

Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σετ κρεβατοκάμαρας;

HerNews ka

Πως μπορείτε να κάνετε την τραπεζαρία σας πιο cozy με απλές αλλαγές

HerNews ka

4+1 εντυπωσιακά χρώματα κουζίνας που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές

HerNews ka