HerNews.gr
Beauty

Αθηνά Οικονομάκου: Υιοθέτησε την τάση των latte lips για τα γενέθλια της!

Αθηνάς Οικονομάκου

Το trend των “latte lips” αποτελεί έναν νέο τρόπο για να εφαρμοστούν αποχρώσεις καφέ και nude στα χείλη, εμπνευσμένο από το χρώμα και την υφή του αγαπημένου καφέ latte.

Αθηνά Οικονομάκου

Αυτό το μακιγιάζ επικεντρώνεται στη δημιουργία βάθους και στον ορισμό των χειλιών με χρήση καφέ και nude αποχρώσεων, προσφέροντας ένα κομψό και φυσικό αποτέλεσμα.

Η Αθηνά Οικονομάκου, με τη φωτογραφία που μοιράστηκε στα 38 της, αναδεικνύει αυτό το trend με μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας τις πιο σκούρες αποχρώσεις του καφέ σε ματ υφή, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και κομψό look που αναδεικνύει τα χείλη της. Η επιλογή αυτή δίνει έμφαση στα χείλη της χωρίς να υπερβαίνει τα φυσικά τους χαρακτηριστικά, προσφέροντας ένα διακριτικό, αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η επιλογή πιο ανοιχτόχρωμων καφέ και nude αποχρώσεων με γκλοου υφή προσθέτει φωτεινότητα και φρεσκάδα στο look, ενώ η χρήση σκούρων αποχρώσεων για σκιές και bronzer δημιουργεί μια ισορροπημένη και ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Αθηνά Οικονομάκου: Υιοθέτησε την τάση των latte lips για τα γενέθλια της!

Το latte lips trend προσφέρει τη δυνατότητα στις γυναίκες να εκφράσουν το στιλ τους με φυσικό και κομψό τρόπο, αφήνοντας τα χείλη τους να μιλήσουν με δική τους γλώσσα, μέσα από τις ζεστές και αισθησιακές αποχρώσεις του καφέ και του nude.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το χτένισμα που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cold Girl Make-Up: Η τάση που αναδεικνύει τη φυσική μας ομορφιά

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μετά τον χωρισμό της!

HerNewskl

Μαύρισμα: Πώς θα διατηρήσεις τη σοκολατένια όψη της επιδερμίδας σου μετά το καλοκάιρι

Her News b