HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο χειρουργείο για δυο επεμβάσεις – «Βράχος» δίπλα του η Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από ένα καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν από μερικές ημέρες όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης στο «Πρωινό».

Οι πρώτοι πόνοι στο στήθος ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 4/3 ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη Δέσποινα Βανδή και της αποκάλυψε ότι ένιωθε μια αδιαθεσία.

Ενώ αρχικά η Δέσποινα Βανδή του είπε να καλέσουν ασθενοφόρο, τελικά τον οδήγησε η ίδια με το αυτοκίνητό της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.Αφού ολοκληρώθηκε η επέμβαση, ο Βασίλης Μπισμπίκης οδηγήθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του χωρίς να φύγει λεπτό.

Την Πέμπτη 6/3 τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση, ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε δεύτερο χειρουργείο με απόλυτη επιτυχία και αυτή τη στιγμή αναρρώνει.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη, θα μείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή ενώ ταυτόχρονα θα κάνει και τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά το Σάββατο 9/3 στο J2US αλλά και στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Γιώργο Σαμπάνη.Για την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη η οποία κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό, γνωρίζει ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού., Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν δέχεται επισκέψεις στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται, με τους συγγενείς και φίλους να επικοινωνούν μόνο τηλεφωνικά μαζί του.

Βασίλης Μπισμπίκης: Το viral βίντεο που κοιτάει τη Δέσποινα Βανδή να χορεύει και… «λιώνει»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Γερονικολού: «Κάνουμε το όνειρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματικότητα»

Her News b

Αυτοψία: «Αναδοχή και υιοθεσία. Παιδιά στα αζήτητα»

Her News

Χρήστος Σαντικάι: «Θαύμαζα τη Λάουρα απο τότε που την έβλεπα στην τηλεόραση»

HerNews ka