HerNews.gr
Beauty

Η Μαρία Σολωμού όπως δεν την έχουμε ξανά δει: Εμφανίστηκε με αγορέ μαλλιά

Άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε η Μαρία Σολωμού στο τελευταίο podcast της στο YouTube «Όσα ξέρει η Μαρία».

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε η ηθοποιός εμφανίστηκε με αγορέ και ίσια μαλλιά, μια αρκετά τολμηρή κίνηση, καθώς η Μαρία Σολωμού είναι πιστή στο signature look της όλα αυτά τα χρόνια.Βέβαια όπως ανέφερε η ίδια πρόκειται για περούκα και όχι για ένα νέο κούρεμα.

«Δεν ξέρω αν με γνωρίσατε, κάπου άκουσα ότι άνοιξε το τριώδιο. Βέβαια θα μπορούσα να πω ότι πήγα κουρεύτηκα. Αυτό είναι το νέο μου λουκ, κοντά… ε μωρέ είπα να αλλάξω. Όχι είναι περούκα, θα πω ότι είναι περούκα να μην ανησυχήσετε, αλλά είμαι πάρα πολύ κοντά σε αυτή τη λύση. Μου λένε ότι μου πάει πολύ», δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

«Αυτή θα είναι η φυσιογνωμία μου για σήμερα. Θα σκεφτώ κάτι να ντυθώ κάποια στιγμή αν ολοκληρώσω αυτό το look της Λάιζα, αλλά μέχρι τότε.. πείτε μου τη γνώμη σας, να κουρευτώ;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τα σχόλια που απέσπασε η Μαρία Σολωμού από τους ακόλουθούς της ήταν αρκετά θετικά με τους περισσότερους να της λένε πόσο της πηγαίνει αυτό το κούρεμα. Μάλιστα κάποιοι την παρομοίασαν με την Kris Jenner.

Το συγκεκριμένο look, είχε υιοθετήσει και η Ελένη Φουρέιρα για τα Mad Awards 2017, η οποία είχε φορέσει εξίσου περούκα, αλλά και η Δέσποινα Βανδή για το J2US.

Μαρία Σολωμού για την “κόντρα” του Mente Fuerte με την Δανάη Μπάρκα: «Δεν με αφορά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να φροντίσετε σωστά το δέρμα σας το καλοκαίρι ώστε να αποφύγετε τα “ξεσπάσματα”

HerNews ka

Γαλλικό Μανικιούρ: Οι παραλλαγές του για minimal chic εμφανίσεις!

HerNewskl

Chin bangs: Το hair trend που ήρθε να αντικαταστήσει τα curtain bangs

HerNewskl