HerNews.gr
DECORNEWS

6 αλλαγές της «μιας ώρας» για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

Μπαίνεις ποτέ σε αυτές τις διαθέσεις όπου θέλεις κάποια αλλαγή μέσα στο σπίτι σου; Για κάποιο λόγο, η ανανέωση του σαλονιού έρχεται στο μυαλό πολλών ανθρώπων, καθώς πολλοί από εμάς περνάμε τον περισσότερο χρόνο εκεί. Δεν μιλάμε για μια πλήρη αναδιαμόρφωση, ωστόσο, λίγους τρόπους για να δώσουμε νέα ζωή στο σαλόνι.

Για να εμπνευστείτε, διαβάστε παρακάτω σχετικά με γρήγορους τρόπους για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Το καλύτερο κομμάτι; Όλοι αυτοί οι τρόποι χρειάζονται λιγότερο από μία ώρα, έτσι δεν θα ξοδεύετε όλη την ημέρα και θα σας μείνει μια ορατή αλλαγή που θα λατρέψετε.

Επιπλέον, αν το κάνετε αργά, δεν θα ξοδέψετε πολλά χρήματα ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε σταδιακά τον χώρο σας χωρίς να αδειάσετε το πορτοφόλι σας.

1. Αλλάξτε τα μαξιλάρια σαςΈνα σαλόνι με μικτές υφέςΕάν έχετε τα ίδια μαξιλάρια και ριχτάρι για μερικά χρόνια, τότε ίσως είναι καιρός να τα αλλάξετε. Η αλλαγή των μαξιλαριών σας είναι ένας εύκολος, φθηνός και διασκεδαστικός τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνιση του καναπέ του σαλονιού σας χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσετε μεγαλύτερα είδη. Η αλλαγή μαξιλαριών σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε νέες τάσεις χρωμάτων και την ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα μίξη μοτίβων. 

2. Αναδιάταξη των επίπλων

καθιστικό με ανοιχτό γκρι τοίχους και μαύρα διακοσμητικά στοιχεία, ματ τζάκι, σκούρο μπλε και γαλάζιο καναπέ, ξύλινο τραπεζάκι σαλονιούΈνας άλλος γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε τον χώρο σας είναι να αναδιατάξετε τα έπιπλα του σαλονιού. Αυτό μπορεί να γίνει αλλάζοντας έπιπλα από άλλα δωμάτια ή ίσως να μεταφέρετε μια πολυθρόνα που μένει στην κρεβατοκάμαρά σας στο σαλόνι για λίγο. Αυτή δεν είναι πραγματικά μια δουλειά ενός ατόμου. Εάν σκοπεύετε να αναδιατάξετε τα έπιπλα, τότε θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε έναν φίλο ή συνεργάτη σε κατάσταση αναμονής για να σας βοηθήσει, επειδή μπορεί να είναι βαρύ ανάλογα με το τι μετακινείτε.

Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να καταλήξετε να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται πιο σφιχτός και στενός εάν δεν έχει σωστή αναλογία.

3. Προσθέστε ένα φυτόΈνα φύλλο βιολιού σύκο στη γωνία του δωματίουΜια ιδιαίτερη προσθήκη σε έναν χώρο είναι τα ελαιόδεντρα και τα φυτά ZZ σε μεγάλες γλάστρες σε μια γωνία του σαλονιού για να δώσετε στο χώρο σας μια άμεση ανανέωση χωρίς περίπλοκη και χρονοβόρα συντήρηση. Ακόμα κι αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας άνθρωπο των φυτών, δοκιμάστε το καθώς μπορεί να σας αρέσει η όψη πρασίνου στον χώρο σας.

4. Αγοράστε ένα νέο φωτιστικό

ένα σαλόνι με έναν ενδιαφέροντα πολυέλαιο και καναπέδεςΟ φωτισμός του χώρου σας με μερικές κομψές λάμπες και άλλο φωτισμό σαλονιού είναι ένας γρήγορος, οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Αγοράστε ένα ασορτί ζευγάρι για συμμετρικές λάμπες ή αγοράστε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό και ένα φωτιστικό δαπέδου για να προσθέσετε ένα ενδιαφέρον βάθος ύψους στο δωμάτιο εάν δεν έχετε διαθέσιμα δύο βοηθητικά τραπέζια.

5. Επενδύστε σε έπιπλα έμφασης

λευκή καρέκλα boucle με μαξιλάρι σε χρώμα σκουριάςΕνώ μπορείτε να αναδιατάξετε τα έπιπλα για να ανανεώσετε το σαλόνι σας, μπορεί επίσης να σκεφτείτε να προσθέσετε νέα κομμάτια. Η προσθήκη ενός κομψού πάγκου ή καρέκλας με έμφαση μπορεί να δώσει ζωή στο σαλόνι σας και επίσης να προσφέρει ένα βολικό μέρος για να φορέσετε τα παπούτσια σας το πρωί ή να απλώσετε τα πόδια σας καθώς παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές στο Netflix.

Άλλα δημοφιλή κομμάτια που μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε να προσθέσετε περιλαμβάνουν τραπεζάκι σαλονιού, ξαπλωτή καρέκλα ή ανάκλιντρο.

4 χρώματα που δεν ταιριάζουν με το γκρι – Πως να το συνδυάσετε σωστά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς θα κάνετε μια “βαρετή” κουζίνα να φαίνεται ωραία; 6 έξυπνοι τρόποι για να προσθέσετε χαρακτήρα στον χώρο

HerNews ka

Boho Διακόσμηση: Ιδέες για να διαμορφώσεις Μποέμ στυλ στο χώρο σου

Her News

Λουλούδια: Πώς θα φτιάξεις και θα διατηρήσεις το τέλειο μπουκέτο

Her News