HerNews.gr
Διεθνή

Όσκαρ 2024: Η συγκινητική αναφορά της Έμα Στόουν στην κόρη της

Η Έμα Στόουν αναφέρθηκε στη μικρή κόρη της και του συζύγου του Ντέιβ ΜακΚάρι, Λουίζ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της για την αποδοχή των Όσκαρ 2024 στην 96η ετήσια απονομή των βραβείων Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής.

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου – τη μαμά μου, τον αδελφό μου Σπένσερ, τον μπαμπά μου, τον σύζυγό μου Ντέιβ. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Και το πιο σημαντικό, την κόρη μου, που θα γίνει τριών σε τρεις μέρες, που έκανε τη ζωή μας τεχνικό χρώμα», είπε μέσα σε δάκρυα η Έμα Στόουν.

Πρόσθεσε, «Σε αγαπώ πιο πολύ από τον ουρανό κορίτσι μου, οπότε σε ευχαριστώ πολύ».

Η Στόουν έπαιρνε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ταινία «Poor Things» σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου. Ξεπέρασε τις υποψήφιες Lily Gladstone, Annette Bening, Carey Mulligan και Sandra Hüller.

Η ηθοποιός του «Cruella» ζήτησε επίσης από το πλήθος να μην κοιτάξει το φόρεμά της, το οποίο έσκισε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής με τα αστέρια.

«Ω, όχι το φόρεμά μου έχει σπάσει. Νομίζω ότι συνέβη κατά τη διάρκεια του ‘I’m Just Ken’», είπε, αναφερόμενη στη ζωντανή ερμηνεία του τραγουδιού από το «Barbie» από τον Ryan Gosling νωρίτερα το βράδυ.

Η στάρλετ του Χόλιγουντ φόρεσε ένα εντυπωσιακό ανοιχτό πράσινο peplum μπούστο με μια μακριά φούστα της ίδια απόχρωσης από τον οίκο Louis Vuitton σε συνδυασμό με ένα αστραφτερό κολιέ τσόκερ με κίτρινο διαμάντι 30 καρατίων. 

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη της Σάρον Στόουν με Όσκαρ, καθώς πήρε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στη μιούζικαλ ταινία του 2016, “La La Land”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)

Ο Στόουν και ο ΜακΚάρι, 38 ετών, υποδέχτηκαν την κόρη τους τον Μάρτιο του 2021, αφού παρέμειναν αρκετά ιδιωτικοί σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Το όνομα της Λουίζ αποκαλύφθηκε στο πιστοποιητικό γέννησής της τον Μάιο του ίδιου έτους. Το μεσαίο όνομα του παιδιού, Τζιν, είναι επίσης το μεσαίο όνομα της Στόουν και της μητέρας της.

Η σταρ του «Easy A» είναι γνωστή για το ότι κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παντρεύτηκε τον σύζυγό της σε έναν μυστικό γάμο τον Σεπτέμβριο του 2020 αφού ανέβαλε το γάμο τους για έξι μήνες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το 2019, ο πρώην σκηνοθέτης του «Saturday Night Live» είχε κάνει πρόταση γάμου στη Στόουν με ένα μαργαριταρένιο δαχτυλίδι στο γραφείο του «SNL», όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν εκείνη παρουσίαζε την εκπομπή το 2016.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ραντεβού τον Οκτώβριο του 2017.

Έμμα Στόουν: Σίγουρα θα ήθελες να αγοράσεις το σπίτι της στο Λος Άντζελες – (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Green Pass:  Από σήμερα εφαρμόζετατο «Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19»

Her News b

Angelina Jolie-Brad Pitt: Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά τη μεγάλη οθόνη

Her News

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει γιατί αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham

HerNews ka