HerNews.gr
Διεθνή

Έγκυος η Vanessa Hudgens: Η αποκάλυψη στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Η Vanessa Hudgens θα γίνει μαμά καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cole Tucker.

Την Κυριακή, η Vanessa Hudgens η οποία εντυπωσίασε με μια μαύρη τουαλέτα Vera Wang Couture, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της επιδεικνύοντας την κοιλίτσα  της που μεγαλώνει ενώ συμπαρουσιάζει την εκπομπή του ABC «Countdown to Oscars: On the Red Carpet Live!» στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες.

Έλαμπε με κοσμήματα Chopard, συμπεριλαμβανομένου ενός κολιέ με ένα κίτρινο διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού 10 καρατίων και λευκά διαμάντια σχεδόν 30 καρατίων, καθώς και δαχτυλίδια και σκουλαρίκια με διαμάντια από τη συλλογή Haute Joailler της μάρκας.

Τα νέα για το μωρό έρχονται περισσότερο από τρεις μήνες αφότου ο Cole και η Vanessa ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μπροστά σε 100 πολύ στενούς φίλους και την οικογένειά τους στο Τουλούμ του Μεξικού.

Στις 2 Δεκεμβρίου, η Hudgens, 35 ετών, και ο αθλητής, 27, αντάλλαξαν όρκους στο Azulik City of Arts.

«Ήξερα ότι ήταν ο τόπος μας», πρόσθεσε. «Ένιωσα σαν να μεταφέρθηκα σε κάποιο είδος ουτοπίας, σε αντίθεση με οτιδήποτε είχα πάει ποτέ πριν».Ο γάμος της Vanessa Hudgens και του Cole TuckerΗ ηθοποιός και ο επαγγελματίας αθλητής ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον στα τέλη του 2020.

Εντοπίστηκαν για πρώτη φορά αγκαλιασμένοι στο Canyon Country Store στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2018 και μετά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δείξουν δημόσια την αγάπη τους.Βανέσα Χάτζενς και Κόουλ Τάκερ.Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ετοιμάζεται να γίνει μαμά, καθώς είχε δηλώσει το 2022 ότι σχεδίαζε να κάνει παιδιά στο εγγύς μέλλον.

«Πάντα πίστευα ότι γύρω στα 36 με 37 είναι όταν θα ήθελα να κάνω παιδιά, και αυτό παίζει ακόμα», εξήγησε. «Δεν νιώθω πανικό γι’ αυτό».

Τον Οκτώβριο του 2023, ωστόσο, η Vanessa Hudgens έπρεπε να απαντήσει στις φήμες ότι περίμενε παιδί κατά τη διάρκεια του μπάτσελορ πάρτι της.

«Δεν είμαι έγκυος για να σταματήσετε», είπε στους περίεργους θαυμαστές της κάτω από ένα βίντεο που δημοσίευσε από το εργένικο Σαββατοκύριακο της.

Vanessa Hudgens για τον γάμο της: «Ξεπερνούσε τις προσδοκίες μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Τι σημαίνει η κάθε λεπτομέρεια του τελετουργικού

Her News b

Kris Jenner: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της αδερφής της

HerNews ka

«God Save the King»: Ο Κάρολος Γ’ στέφθηκε βασιλιάς

Her News