HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Νικολίνα από το My Style Rocks για τη φυλομετάβαση: «Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν»

Η Νικολίνα Νικολούζου που συμμετέχει στο My Style Rocks και αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο πως γεννήθηκε αγόρι και έκανε φυλομετάβαση, μίλησε το πρωί της Τρίτης 12/3 στην εκπομπή «Fay’s Time» για την στήριξη των γονιών της αλλά και για το πως αντιμετωπίστηκε από τον περίγυρό της.

«Μίλησα δημόσια για τη διεμφυλικότητά μου γιατί είναι σημαντικό για την προσωπικότητά μου να το γνωρίζει κάποιος και θέλω να δείξω ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Τα κορίτσια και οι κριτές δεν το γνώριζαν. Με σόκαρε η αγάπη και η υποστήριξη στα social media. Η ιστορία μου άγγιξε πολύ κόσμο» δήλωσε αρχικά, η Νικολίνα Νικολούζου.My Style Rocks: Η μεγάλη εξομολόγηση της Νικολίνας Νικολούζου - «Γεννήθηκα σε λάθος σώμα»Έπειτα πρόσθεσε: «Στα 11 μου εξήγησα στην οικογένειά μου τα συναισθήματά μου και ότι νιώθω κορίτσι. Η αδερφή μου είχε την πιο αστεία αντίδραση. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγκάλιασαν. Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν, νομίζω ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και αυτό με έκανε να νιώθω σαν πειραματόζωο».

Επειδή ξεκίνησα τη φυλομετάβαση στην εφηβεία, ανακάλυπτα και τον εαυτό μου. Το κοινωνικό περιβάλλον, θα μιλήσω για την οικογένειά μου πέρα από τους γονείς μου, είχαν παρόμοια αντιμετώπιση με εκείνη των γονιών μου. Πιο πολύ δέχθηκα πόλεμο από καθηγητές μου στο γυμνάσιο, παρά από τους συμμαθητές μου. Ήταν λίγο προδβλητικοί και λίγο αρνητές της κατάστασης. Μου έλεγαν “κοίτα δεν έχει σημασία, εσύ θα έρχεσαι όπως θέλουμε εμείς”». 

Η εξομολόγηση της Νικολίνας που συγκίνησε τους κριτές του My Style Rocks

«Θέλω να μοιραστώ μια ιστορία από τη ζωή μου, η οποία ξεκινάει όταν ήμουν 11 χρονών. Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Είμαι δηλαδή μια διεμφυλική γυναίκα. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν 11 χρονών, όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματά με τους γονείς μου και με την στήριξη και τη βοήθεια τους, αλλά και τη βοήθεια των ειδικών κατανόησα των εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου», αποκάλυψε αρχικά η Νικολίνα στο My Style Rocks.

Ποια είναι η Νικολίνα  Νικολούζου

Είναι 20 ετών, σπουδάζει μόδα και ήρθε στο My Style Rocks για να αποδείξει ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη ζωή! Μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπούσε και αγαπάει τη μόδα. Η γιαγιά της ήταν μοδίστρα και θυμάται μικρή να τρέχει στα υφάσματά της και να προσπαθεί να ράψει… ενώ διοργάνωνε επιδείξεις μόδας με τις κούκλες της! Αποκαλεί τον εαυτό της «κορίτσι των τάσεων» γι’ αυτό και δεν θα έλεγε ότι έχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ καθώς επηρεάζεται από τη μόδα της εποχής.

Ένας τίτλος που θεωρεί πως της ταιριάζει είναι… «edgy κοκέτα» αφού υπάρχουν στιγμές που θέλει να είναι εκκεντρική αλλά και άλλες που της ταιριάζει κάτι πιο minimal. Περιγράφει τον εαυτό της ως… «bubbly», ένα άτομο δηλαδή που φέρνει χαρά στους γύρω του, με πολύ χιούμορ. Δηλώνει shopaholic και είναι αποφασισμένη να ξεχωρίσει αλλά και να περάσει ένα πολύ δυνατό προσωπικό μήνυμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolina Nikolouzou (@skyxani)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Ματσούκα για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: “Δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Περιμένω να δω τι θα πει η δικαιοσύνη”

HerNewskl

Χαρά Βέρρα: “Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι”

Her News

Ελένη Δήμου: «Το ελληνικό τραγούδι “γδύθηκε” γενικότερα» – Όσα είπε για τον Γιώργο Νταλάρα

Her News