HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αποκαλύπτει αν συμμετέχει στη σειρά Χάρι Πότερ στο HBO

Ολοι οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ, του οποίου η πρώτη ταινία, «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», κυκλοφόρησε πριν από 22 χρόνια, ανυπομονούν για την κυκλοφορία της νέας σειράς στο HBO Max.

Ο στόχος είναι να εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο στις περιπέτειες του Harry Potter και στον κόσμο που δημιούργησε η JK Rowling , η συγγραφέας των επτά βιβλίων.

Εάν το «Fantastic Beasts» έφερε νέες ιστορίες, η νέα σειρά θα επιστρέψει στο αρχικό θέμα. Με άλλα λόγια, η ιστορία θα είναι ίδια με τα βιβλία και τις ταινίες. 

Πιθανότατα, θα κυκλοφορήσει το 2025 ή το 2026 αφού η Warner υπέγραψε συμφωνία με το NBC Universal, το οποίο διατηρεί τα δικαιώματα του Χάρι Πότερ μέχρι τον Απρίλιο του 2025.

Υπάρχουν επίσης πολλές αμφιβολίες για το καστ αυτής της νέας σειράς. Οι τρεις βασικοί ηθοποιοί, ο Daniel Radcliffe (Χάρι Πότερ), η Emma Watson (Hermione Granger) και ο Rupert Grint (Ron Weasley), δεν αναμένεται να συμμετάσχουν στη σειρά.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αποκαλύπτει αν θα είναι στη νέα σειρά του Χάρι Πότερ

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για τη σειρά σε συνέντευξή του, ξεκαθαρίζοντας αν θα έχει κάποιο ρόλο ή όχι. Δυστυχώς για τους fans η απάντησή του ήταν αρνητική, όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει κάποια guest εμφάνιση.

Επίσης όπως είπε ο ίδιος Radcliffe,  ο Harry Potter είναι ένα πολύ μεγάλο λογοτεχνικό φαινόμενο για να σταματήσουν με τη σειρά ταινιών που έχουν ήδη κάνει. 

Τον Απρίλιο, αποκαλύφθηκε ότι η σειρά βιβλίων του Χάρι Πότερ θα μετατρεπόταν σε τηλεοπτική εκπομπή από την αμερικανική υπηρεσία HBO Max.

Κάθε σεζόν θα επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό βιβλίο του Harry Potter. Έχει ήδη χαρακτηριστεί ως « πιστή προσαρμογή» της εξαιρετικά διάσημης σειράς βιβλίων.

Η σειρά θα περιλαμβάνει ένα νέο καστ για να ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών. Θα είναι γεμάτη με τις φανταστικές λεπτομέρειες. Θα δούμε φυσικά και τους αγαπημένους χαρακτήρες που αγαπούν οι fans του Harry Potter για περισσότερα από 25 χρόνια.

Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική θα φέρνει τις απίστευτες περιπέτειες του Χάρι Πότερ σε νέο κοινό σε όλο τον κόσμο. Βέβαια οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση παγκοσμίως.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

THE DRAGON ISSUE: Το ARTme φιλοξενεί τον Greg Yaitanes στο τεύχος Δεκεμβρίου

Her News

The White Lotus 3: Εδώ είναι τα θέρετρα στην Ταϊλάνδη όπου θα γυριστεί (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Βικτόρια Μπέκαμ: Αποκάλυψε ότι συναντούσε τον Ντέιβιντ σε πάρκινγκ για να κρατήσει τη σχέση «κρυφή»

HerNews ka