HerNews.gr
Διεθνή

North West: Συγκλονίζει με την ανακοίνωση του άλμπουμ σε ηλικία μόλις 10 ετών

Φαίνεται ότι το μήλο δεν πέφτει μακριά από το δέντρο της οικογένειας West. Η δεκάχρονη North West , κόρη του Kanye West και της Kim Kardashian , κατέπληξε το κοινό καθώς ανακοίνωσε το πρώτο της άλμπουμ, “Elementary School Dropout”, κατά τη διάρκεια του πάρτι ακρόασης “Vultures 2” του πατέρα της στο Phoenix.

Το παιχνιδιάρικο νεύμα της North West στο ντεμπούτο άλμπουμ του μπαμπά

Εφόσον βρίσκεται στο επίκεντρο δίπλα στον βραβευμένο με Grammy πατέρα της, η North West αποκάλυψε με σιγουριά το τελευταίο της έργο στο πλήθος, το οποίο ξέσπασε σε επευφημίες κατά την ανακοίνωση.βορειοδυτικάΟ τίτλος του άλμπουμ, ένα παιχνιδιάρικο νεύμα στο εμβληματικό ντεμπούτο του Kanye “The College Dropout”, δείχνει τη δημιουργικότητα και τους οικογενειακούς δεσμούς της νεαρής καλλιτέχνιδας με τη μουσική βιομηχανία.

Παρά την τρυφερή ηλικία της, η North West δεν είναι ξένη στη μουσική σκηνή.

Με προηγούμενες εμφανίσεις σε κομμάτια όπως το “Talking/Once Again” από το “Vultures 1”, έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στη μουσική ιστορία ως μία από τις νεότερες καλλιτέχνιδες που κοσμούν τα charts του Billboard.

Ενώ ο ενθουσιασμός περιβάλλει τις μουσικές φιλοδοξίες της North , η ανακοίνωσή της έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Κάποιοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τις συνέπειες μιας τόσο νεαρής καλλιτέχνιδας που ακολουθεί τα αμφιλεγόμενα βήματα του πατέρα της, ιδιαίτερα εν μέσω των αντισημιτιστικών αντιπαραθέσεων του Kanye και των πρόσφατων δημόσιων δηλώσεών του σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών του.

Πέρα από τη μουσική, η North έχει φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον της, συμπεριλαμβανομένων των φιλοδοξιών να εξερευνήσει διάφορα επαγγέλματα, όπως αυτό της τέχνης και τελικά να αναλάβει τις επιχειρήσεις των γονιών της.

North West: Επέστρεψε από το Παρίσι με ιδιωτικό τζετ & με επώνυμα προϊόντα Chanel

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Όταν πήγε τη Μέγκαν Μαρκλ στον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα για πρώτη φορά

HerNews ka

Σεισμός στην Τουρκία: Άνδρας προσπάθησε να κλέψει μωρό από νοσοκομείο στην επαρχία Χατάι

HerNews ka

Will Smith για τα λάθη που έχει κάνει: «Η φήμη είναι ένα μοναδικό τέρας»

HerNews ka