HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Όταν πήγε τη Μέγκαν Μαρκλ στον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα για πρώτη φορά

Ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκε περισσότερα από ποτέ στα απομνημονεύματά του Spare , συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας που πήγε για πρώτη φορά την Μέγκαν Μαρκλ στον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε ηλικία 36 ετών στις 31 Αυγούστου 1997, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι και το 2022 συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τον θάνατό της. 

Στα πρωτοποριακά απομνημονεύματά του, που δημοσιεύθηκαν τον Ιανουάριο, ο πρίγκιπας Χάρι θυμήθηκε τη συναισθηματική εμπειρία που πήγε τη γυναίκα του στον τάφο της μητέρας του για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι.Αεροφωτογραφία του τόπου ταφής της Νταϊάνα, Πριγκίπισσας της Ουαλίας στις 9 Σεπτεμβρίου 2006.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι θαμμένη στο Althorp , το πατρικό σπίτι της οικογένειας Spencer στο Northamptonshire της Αγγλίας. Ο τάφος της είναι απαγορευμένος για το κοινό.

Μετά από μια «μικρή ώθηση» από τον θείο του Τσαρλς Σπένσερ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κωπηλατήθηκαν με μια βάρκα για το νησί.

«Καμία επίσκεψη σε αυτό το μέρος δεν ήταν ποτέ εύκολη, αλλά αυτή η… εικοστή πέμπτη επέτειος», έγραψε ο πρίγκιπας Χάρι στο Spare . «Και η πρώτη φορά της Μέγκαν. Επιτέλους, πήγαινα το κορίτσι των ονείρων μου στο σπίτι για να γνωρίσει τη μαμά».Princess Diana At A Banquet In New Zealand Wearing The Cambridge Knot Tiara ( Queen Mary's Tiara ) With Diamond Earrings. Her Cream Silk Organza Evening Dress Is Designed By Fashion Designer Gina Fratini

«Ρώτησα, καθώς περπατούσαμε πίσω στο σκάφος, για τι προσευχόταν», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι. «Σαφήνεια, είπε. Και καθοδήγηση».

Μια εβδομάδα μετά την 25η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών στο Κάστρο Balmoral στη Σκωτία, ώρες αφότου οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι «ανησυχούν » για την υγεία της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σακίρα-Πικέ: Πως θα γίνει η μοιρασιά της περιουσίας τους;

Her News

Η πριγκίπισσα της σιωπής: Πως η Κέιτ έκρυψε το πρόβλημα υγείας της

HerNews ka

Σε λίγο όλοι θα έχουμε έναν ψηφιακό δίδυμο αδελφό

Her News b