HerNews.gr
Διεθνή

Sydney Sweeney: Το απίστευτο σχέδιό της για να γίνει ηθοποιός που σόκαρε τους γονείς της

Η Sydney Sweeney εξήγησε τις φιλοδοξίες της ως παιδί στους τηλεθεατές του «Saturday Night Live». Το να είναι ηθοποιός ήταν το μεγάλο της όνειρο και είναι ξεκάθαρο ότι το πέτυχε.

Η 26χρονη ηθοποιός είναι αυτή τη στιγμή γνωστή για ρόλους όπως η Κάσι Χάουαρντ στη σειρά του HBO ‘Euphoria’ ή αυτός της Ολίβια Μοσμπάχερ στο ‘The White Lotus’, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ταινίες όπως το ‘Once Upon a Time at Hollywood», μεταξύ άλλων γνωστών παραγωγών.

«Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ήμουν νεότερη οι γονείς μου με συνόδευσαν σε μια οντισιόν στο Λος Άντζελες, ήταν 19 ώρες με το αυτοκίνητο. Είμαι τόσο ευγνώμων σε αυτούς που πίστεψαν σε μένα», εξήγησε.Η Sydney Sweeney πρόσθεσε επίσης μια νότα χιούμορ στην ιστορία της, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαφανειών του PowerPoint. Η συγκεκριμένη παρουσίαση περιγράφει λεπτομερώς τη στρατηγική της για να πετύχει στον κινηματογράφο.

«Νομίζω ότι ο λόγος (για την εμπιστοσύνη των γονιών της) ήταν ότι τους παρουσίασα ένα σχέδιο πέντε σημείων, το οποίο έχω ακόμα», συνέχισε. Στη συνέχεια, η Sydney Sweeney έδειξε τη διαφάνεια στους τηλεθεατές του ‘Saturday Night Live’. Οι οδηγίες της ηθοποιού για να πετύχει το όνειρό της ήταν να κάνει μια ακρόαση, να βρει έναν ατζέντη, να κάνει μια διαφήμιση ή ένα cut και να γίνει μέλος του Screen Actors Guild.Sydney Sweeney: Έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση ως ambassador του οίκου Armani

Το Plan B της Sydney Sweeney

Μετά από αυτή την περίπλοκη στρατηγική, η Sydney Sweeney ομολόγησε ότι είχε μια εναλλακτική στην περίπτωση που όλα τα προηγούμενα βήματα αποτύγχαναν. «Τους παρουσίασα επίσης ένα σχέδιο Β: δείξε το στήθος σου», έδειξε σε μια νέα διαφάνεια.

Το κοινό δεν μπορούσε παρά να ξεσπάσει σε γέλια και εκείνη απάντησε με χαμόγελο καθώς συνέχιζε τον μονόλογό της, ο οποίος έγινε δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε επίσης για κάποιες από τις φήμες για την ιδιωτική της ζωή και αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τον Γκλεν Πάουελ , ηθοποιό που συνεργάστηκε μαζί της στην ταινία «Anyone But You», μια ρομαντική κωμωδία που κυκλοφόρησε το 2023 σε σκηνοθεσία Will Gluck. 

Sydney Sweeney: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για το after party των Όσκαρ

Νεότερα Άρθρα

Πρωτοχρονιά: Εντυπωσιακές εικόνες από την υποδοχή του 2023 σε όλο τον κόσμο

Her News

Κέιτ Μος: Αθώωσε τον Τζόνι Ντεπ σε μια κατάθεση 3 λεπτών

Her News

Κέβιν Κόστνερ: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 18 χρόνια γάμου

Her News