HerNews.gr
Διεθνή

Σοκάρει τους θαυμαστές η Kim Kardashian: Δίπλα δίπλα με την Bianca Censori στο πάρτι του Kanye West (ΦΩΤΟ)

Η Kim Kardashian και η Bianca Censori στάθηκαν η μία δίπλα στην άλλη στο Vultures Listening Party του Kanye West την Τρίτη.

Οι δυο γυναίκες άφησαν τους θαυμαστές σοκαρισμένους καθώς εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά στην εκδήλωση για τον εορτασμό του τελευταίου στούντιο άλμπουμ του Kanye, Vultures 1.

Η 29χρονη Bianca αυτή τη στιγμή έχει σχέση με τον ράπερ, ενώ η Kim ήταν παντρεμένη μαζί του από το 2014 έως το 2022.

Σε ένα απόσπασμα από την εκδήλωση, η Bianca φαίνεται με ροζ τοπ καθώς καταγράφει την παράσταση στο τηλέφωνό της με την Kim να στέκεται δίπλα της.

Οι θαυμαστές έμειναν ξεκάθαρα σοκαρισμένοι βλέποντας τις δύο γυναίκες δίπλα δίπλα και αντέδρασαν γρήγορα σε ένα απόσπασμά τους που κοινοποιήθηκε στα social media.

Οι χρήστες στο X/Twitter έγραψαν: «Δεν το περίμενα αυτό», «Δεν ξέρω, αλλά αυτό είναι τρελό»… «WTF».

Η Kim λέγεται ότι έχει μια φιλική σχέση με την Bianca – αλλά φέρεται να μην είναι θαυμαστής του ριψοκίνδυνου στυλ της μπροστά στα παιδιά της North, δέκα ετών, Saint, οκτώ, Chicago , έξι και Psalm, τεσσάρων, τους οποίους μοιράζεται με τον Kanye.

«Η Kim έδωσε εντολή στον Kanye να μην αφήνει ποτέ την Bianca να ντύνεται έτσι γύρω από τα παιδιά της», είπε μια πηγή αποκλειστικά στην DailyMail. «Είναι πραγματικά έκπληκτη που ο Kanye άφηνε τη γυναίκα του να φύγει από το σπίτι έτσι».

Η Bianca Censori έχει φωτογραφηθεί με μια σειρά από προκλητικά ρούχα από τότε που παντρεύτηκε τον 46χρονο Kanye τον Δεκέμβριο του 2022 – λιγότερο από ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Kim.

Αλλά στις φωτογραφίες με τα παιδιά της Kim, τα ρούχα της Bianca ήταν πιο συγκρατημένα. Φόρεσε ένα μακρύ παντελόνι και ένα oversized μαύρο παλτό ενώ φρόντιζε τους North, Saint και Chicago στο πάρτι ακρόασης του Kanye’s Vultures στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο.

Ο Kanye φάνηκε πρόσφατα να υπερασπίζεται τις περίεργες και κατά καιρούς άσεμνες επιλογές ρούχων της συζύγου του, καθώς και την απόφασή του να δημοσιεύσει ημίγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram του.

Σε ένα απόσπασμα από την εκδήλωση, η Bianca φαίνεται με ροζ τοπ καθώς κινηματογραφεί την παράσταση στο τηλέφωνό της με την Kim να στέκεται δίπλα της.

Η Bianca φόρεσε ένα τυπικά εκκεντρικό ρούχο για την εκδήλωση καθώς φόρεσε ένα ροζ χαμηλό τοπ με λευκό κολάν και γόβες γατούλας

«Θα δημοσιεύω τη γυναίκα μου όσο θέλω αδερφέ», είπε στους 19,5 εκατομμύρια followers του την Τρίτη. «Με κάνει χαρούμενο. Μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να είστε ευτυχισμένοι. Θέλουν να τους κάνεις ευτυχισμένους. Αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο και είμαι χαρούμενος με αυτό».

Σε αντίθεση με την τρελή γκαρνταρόμπα της Bianca, η Kim κλήθηκε να αλλάξει τα ρούχα της αν ο Kanye ένιωθε ότι έδειχνε πολύ δέρμα, με τον ράπερ να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις στυλιστικές επιλογές της κατά τη διάρκεια του επταετούς γάμου τους.Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της SKIMS μίλησε ανοιχτά για την επιρροή του Kanye στις επιλογές μόδας της σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Σε μια συνέντευξη του 2018 στο περιοδικό W, είπε: «Πάντα πίστευα ότι είχα πολύ καλό στυλ – μέχρι που γνώρισα τον σύζυγό μου και μου είπε ότι είχα το χειρότερο στυλ».

Και σε ένα επεισόδιο του Keeping Up with The Kardashians, είπε: «Ο Kanye πάντα με έντυνε. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κυριολεκτικά μου έστελνε τυχαία email με όλες αυτές τις εμφανίσεις και το στυλ μου».

Όταν η Kim διαφώνησε με τη συμβουλή του συζύγου της, της είπε: «Είσαι η γυναίκα μου και με επηρεάζει όταν οι φωτογραφίες είναι πολύ σέξι».

Ο Kanye επέκρινε προηγουμένως το εμπορικό σήμα SKIMS της Kim για «υπερβολικά σεξουαλοποιημένο». Αποκάλυψε επίσης ότι αποδοκίμασε το φόρεμά της Thierry Mugler Met Gala του 2019, χαρακτηρίζοντας τον κορσέ της ως «μορφή εσωρούχου» το βράδυ πριν από την εκδήλωση.

Δεν ήταν μόνο τα ρούχα της Kim με τα οποία ο Kanye αντιμετώπισε πρόβλημα, αλλά και η εμφάνισή της.

Στο φεστιβάλ Vogue 100 το 2016, η μελαχρινή καλλονή είπε: «Ο άντρας μου με αγαπάει χωρίς μακιγιάζ. Θα φορούσα μακιγιάζ 24 ώρες το 24ωρο αν μπορούσα, αλλά του αρέσω χωρίς αυτό».

Bianca Censori: Ξεσπά ο πατέρας της κατά του Kanye West – «Αυτό δεν είναι αγάπη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έκαναν ευθανασία στο πάντα Αν Αν – Το μεγαλύτερο σε ηλικία γιγαντιαίο πάντα στον κόσμο

Her News

Rihanna: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη γέννηση του γιου της

HerNewskl

And Just Like That- Spoil Alert: Tο παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε η Carrie Bradshaw με τον Aidan

HerNewskl