HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση που άσκησε εναντίον της η ετεροθαλής αδερφή της

Meghan Markle

Η Μέγκαν Μαρκλ σημείωσε μια τεράστια νομική νίκη στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που άσκησε εναντίον της η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα Μαρκλ.

Ο δικαστής απέρριψε τη μήνυση κατά της Δούκισσας του Σάσεξ την Τρίτη με προκατάληψη, πράγμα που σημαίνει ότι η Σαμάνθα δεν μπορεί να παραθέσει ξανά τον ισχυρισμό της.

Τα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six δηλώνουν ότι η Σαμάνθα «απέτυχε να προσδιορίσει τυχόν δηλώσεις που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν έναν ισχυρισμό για συκοφαντική δυσφήμιση μέχρι το σημείο αυτό, την τρίτη της προσπάθεια να τροποποιήσει την καταγγελία της».Σαμάνθα Μαρκλ στην τηλεόρασηΟ δικαστής σημείωσε συγκεκριμένα ότι δεν υπήρχαν παραδείγματα δυσφήμισης στις σειρές ντοκιμαντέρ του Netflix της Μέγκαν και του Πρίγκιπα Χάρι, «Meghan & Harry» ή στο «Finding Freedom» του Omid Scobie.

Επιπλέον, ο δικαστής δεν βρήκε παραδείγματα δυσφήμισης στην συνέντευξη του ζευγαριού με την Όπρα Γουίνφρεϊ που προβλήθηκε στο CBS τον Μάρτιο του 2021.

Η Σαμάνθα μήνυσε την Μέγκαν Μαρκλ τον Μάρτιο του 2022, υποστηρίζοντας ότι η έκανε «ψευδείς και κακόβουλες δηλώσεις» κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με την Γουίνφρεϊ.

Κατηγόρησε την ηθοποιό ότι ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ήταν «μοναχοπαίδι» και υποστήριξε ότι η Μέγκαν είπε ψέματα για το χρονοδιάγραμμα της τελευταίας φοράς που είδαν η μια την άλλη. Υποστήριξε επίσης ότι η Μέγκαν έπληξε δημοσίως τον Τόμας σε μια προσπάθεια να πουλήσει στον κόσμο μια ψεύτικη αφήγηση της ζωής της.Μέγκαν Μαρκλ και Τόμας ΜαρκλΗ Σαμάνθα ζήτησε 75.000 δολάρια για αποζημίωση και για το κόστος των δικαστικών και δικηγορικών αμοιβών.

Σε απάντηση, η Μέγκαν χαρακτήρισε τη μήνυση «άδικη».

«Δεν δίνουμε εντολή στις ενόρκους να αποφανθούν για το αν δύο άνθρωποι είναι «κολλητοί» ή αν κάποιος αισθάνεται πραγματικά ότι «μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι»», έγραφε η νομική απάντηση της Μέγκαν εκείνη την εποχή.

Ο δικηγόρος της Μέγκαν είπε επίσης στο TMZ  μετά το αίτημα απόλυσης ότι η μήνυση ήταν «αβάσιμη και παράλογη» και «συνέχεια ενός προτύπου ενοχλητικής συμπεριφοράς».

«Θα του δώσουμε την ελάχιστη απαραίτητη προσοχή , που είναι το μόνο που του αξίζει», πρόσθεσε.

Κέιτ Μίντλετον: Τα “καρφιά” για το λάθος με το Photoshop – «Δεν θα το έκανε ποτέ η Μέγκαν»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Khloe Kardashian: Ξανά μαμά με πατέρα τον άντρα που την απάτησε!

HerNewskl

Θέλετε να γίνετε influencer; Τώρα υπάρχει πτυχίο πανεπιστημίου για αυτό

HerNews ka

Πάει… γυρεύοντας για νέα αγωγή από τον Τζόνι Ντεπ η Άμπερ Χερντ

Her News b