HerNews.gr
Ελλάδα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP στο θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη

Βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP και τράπηκε σε φυγή, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης στην οδό Δεκελίας στο Μενίδι, στο οποίο εμπλέκεται ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του συνομήλικου συνοδηγού.

Όπως αποκάλυψαν αστυνομικές πηγές, ο άνδρας έχει ταυτοποιηθεί από την Τετάρτη 13/3 και αναζητήθηκε στο πλαίσιο αυτοφώρου χωρίς όμως να εντοπιστεί. Σε βάρος του αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3) στο Μενίδι, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του και ένα ακόμη άτομο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει πως ένα όχημα περνάει από STOP. Τότε το όχημα του τραγουδιστή κάνει ελιγμό για να το αποφύγει. Έτσι, φαίνεται το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου να χτυπά πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

Η μητέρα του τραγουδιστή αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη» πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πως να είναι; Πως να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πως έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πως να είναι… Δεν είναι εύκολο».

«Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε η μητέρα του τραγουδιστή.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο - Οι φωτογραφίες  των οχημάτων μετά το δυστύχημα - ZnewsΣυγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που έχασε τη ζωή του

«Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να “φύγει” ένας τίμιος (άνθρωπος), να πάει πέντε ώρες στη δουλειά και να “φύγει” έτσι. Δεν διαχειρίζεται, χάλια, χαπάκια, διάφορα. Απλώς στη δουλειά τους πήγαιναν όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά, στον δικό τους δρόμο. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ@@ είναι αυτός τέλος πάντων. Όχι φταίει, παρά φταίει. Γρήγορα και ταχύτητα, χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές, όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. Ήταν 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20», ανέφερε ο πατέρας του άτυχου 19χρονου.

«Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας», είπε σε άλλο σημείο ο πατέρας του 19χρονου και ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά κατά του τραγουδιστή: «Βέβαια θα κινηθούμε νομικά. Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει».

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο θα κινηθεί νομικά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Φλωρινιώτης: Υποβασταζόμενη η μητέρα και η αδερφή του στην κηδεία του

HerNews ka

Νυχτερινό ρεύμα: Ξεκίνησε το θερινό τιμολόγιο – Τι ισχύει

Her News

Κορoνοϊός: 2.155 νέα κρούσματα, 802 διασωληνωμένοι, 66 θάνατοι

Her News b