HerNews.gr
Διεθνή

Απρόσμενη εξέλιξη: Ο Χάρι θα εμφανιστεί εικονικά εκδήλωση του βραβείου της Πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά την αποχώρηση του Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν προγραμματιστεί να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση προς τιμήν της εκλιπούσας μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, εν μέσω της αποξένωσής τους.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα αποχωρήσει από την εκδήλωση πριν από την εικονική εμφάνιση του Δούκα του Σάσεξ, ανέφεραν οι Times του Λονδίνου την Τετάρτη.

Ο Χάρι και ο Γουίλιαμ, οι οποίοι είχαν διαφωνίες από τότε που ο δούκας παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020, πρόκειται να μιλήσουν χωριστά στην τελετή απονομής του βραβείου Diana Legacy στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου το βράδυ της Πέμπτης.«Είναι προνόμιο να έχω την υποστήριξη τόσο του Πρίγκιπα της Ουαλίας όσο και του Δούκα του Σάσεξ — ιδιαίτερα καθώς γιορτάζουμε την 25η επέτειό μας», δήλωσε στην εφημερίδα η Δρ Τέσυ Ότζο, διευθύνουσα σύμβουλος του Βραβείου Νταϊάνα.

Μέσα στις εντάσεις τους, ο 41χρονος πρίγκιπας φέρεται να εκφωνήσει μια αυτοπροσώπως ομιλία και να δώσει τα βραβεία τους σε 20 παραλήπτες πριν κάνει την έξοδό του.

Μόνο αφού ο Ουίλιαμ αποχωρήσει από την τελετή, ο Χάρι θα να μιλήσει στους νικητές μέσω τηλεδιάσκεψης από την Καλιφόρνια και θα κάνει μια σύντομη ομιλία.Ο Ουίλιαμ θα παρευρεθεί στην εκδήλωση χωρίς τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, καθώς παραμένει σε ανάρρωση από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Εκπρόσωπος της εκπομπής διαβεβαίωσε την Telegraph ότι ο Χάρι θα είναι ένα «μέρος κλειδί» της εκδήλωσης ανεξάρτητα.

«Έχει προγραμματιστεί να μιλήσει με τους αποδέκτες των βραβείων, εικονικά, το βράδυ των βραβείων για να γιορτάσει τα επιτεύγματά τους», είπε ο εκπρόσωπος.Εν τω μεταξύ, το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι ο Ουίλιαμ θα «συναντήσει το βασικό προσωπικό και τους υποστηρικτές» της διάκρισης πριν από την έναρξη της τελετής.

«Θα ακούσει για τη δουλειά των παραληπτών, θα κάνει μια σύντομη ομιλία και θα απονείμει τα βραβεία Legacy στους φετινούς νικητές», είπε ένας εκπρόσωπος του παλατιού στους Times.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι με την πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1995.

Ενώ τα Βραβεία Diana λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο, η εκδήλωση Legacy Award πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια για να γιορτάσει τα επιτεύγματα 20 «εξαιρετικών νέων ηγετών που εμπνέουν την επόμενη γενιά να ακολουθήσει τα βήματα της Νταϊάνα, της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και να κάνει θετική διαφορά στον κόσμο».

Δεν είναι σαφές εάν ο Ουίλιαμ θα κάνει οποιαδήποτε αναφορά στην αμφιλεγόμενη αποτυχία του Photoshop της Κέιτ Μίντλετον για την Ημέρα της Μητέρας η οποία έχει πυροδοτήσει θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πού βρίσκεται, καθώς παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Χάρι και ο Ουίλιαμ ένωσαν τις δυνάμεις τους στο παρελθόν για να παρευρεθούν στην εκδήλωση τιμής για τη μνήμη της μητέρας τους πριν από τη ρήξη τους.

Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην από τότε που ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου διαμένουν με τα δύο παιδιά τους.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θα επιστρέψουν στα βασιλικά τους καθήκοντα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάλος με τη Μαντόνα: Αναπαριστά τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε

Her News b

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Ποιοι θα παραστούν στην τελετή – H λίστα των καλεσμένων

Her News

Βρετανία: Σε 125 κινηματογράφους και αμέτρητες γιγαντοοθόνες θα προβληθεί η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Her News b