HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο θα κινηθεί νομικά

Ο πατέρας του 19χρονου Αντώνη που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι τα ξημερώματα της Τρίτης στο οποίο ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα,  το τζιπ που οδηγούσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο νέα παιδιά. Το ένα σκοτώθηκε κι το άλλο που τραυματίστηκε σοβαρά, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

«Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να “φύγει” ένας τίμιος (άνθρωπος), να πάει πέντε ώρες στη δουλειά και να “φύγει” έτσι. Δεν διαχειρίζεται, χάλια, χαπάκια, διάφορα. Απλώς στη δουλειά τους πήγαιναν όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά, στον δικό τους δρόμο.Με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα. Όπου και να πας να μιλήσεις, για αυτά θα πουν. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ@@ είναι αυτός τέλος πάντων. Όχι φταίει, παρά φταίει. Γρήγορα και ταχύτητα, χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές, όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. Ήταν 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20», ανέφερε ο πατέρας του άτυχου 19χρονου.

«Πώς δεν είχε όνειρα. Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας».

Τέλος αναφορικά με το εάν η οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου έχει επικοινωνήσει μαζί τους αποκάλυψε: «Ούτε ξέρουμε, ούτε θέλουμε να ξέρουμε. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει. Βέβαια θα κινηθούμε νομικά. Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Πως είναι να τρώνε τον άνθρωπό σου; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τουνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revange porn της – «Νιώθει δικαιωμένη»

HerNews ka

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» στο «Happy Day»: Δεν έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ζέτας

Her News

GNTM: Σύγκρουση Βίκυς Καγιά και Γιώργου Καράβα στο πλατό – Έφυγε ο κριτής

Her News