HerNews.gr
Διεθνή

Βαρύ πένθος για την οικογένεια Kardashian – Jenner

Η Kris Jenner αποκάλυψε μέσω Instagram την Τρίτη ότι η μικρότερη αδερφή της, Karen Houghton, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

«Με τη πιο βαριά καρδιά και τη βαθύτατη θλίψη μοιράζομαι ότι η αδερφή μου Karen πέθανε απροσδόκητα χθες», έγραψε η Kris Jenner σε μια εγκάρδια ανάρτηση μαζί με μια παρουσίαση φωτογραφιών μελών της οικογένειας που ποζάρουν με την Houghton όλα αυτά τα χρόνια.

«Η καρδιά μου πονάει για τη μαμά μου MJ και την ανιψιά μου Natalie και προσευχόμαστε ο Θεός να μας καθοδηγήσει όλους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Karen ήταν όμορφη μέσα και έξω».

Kris Jenner και Karen Houghton.

Η Kris Jenner, θυμόταν την αείμνηστη αδελφή της ως την «πιο γλυκιά, την πιο ευγενική, την πιο ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία».

«Ένιωθε πάντα ευγνώμων για τη ζωή της και εκτιμούσε την οικογένειά της και τους φίλους της και ιδιαίτερα την όμορφη κόρη της», θυμάται επίσης η σταρ του reality.

Η Jenner είπε ότι η Houghton κατέχει ένα «τεράστιο μέρος της καρδιάς της», προσθέτοντας: «Λατρεύω κάθε ανάμνηση που έχουμε μαζί».

Και κατέληξε: «Ο θάνατος της Karen είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και πολύτιμη και ότι το αύριο δεν υπόσχεται ποτέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

«Πρέπει να πούμε σε αυτούς που αγαπάμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Σε αγαπώ όμορφη αδερφή μου»

Η αιτία θανάτου της Karen Houghton δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Ωστόσο, το TMZ σημείωσε την Τρίτη ότι φαίνεται ότι πέθανε από φυσικά αίτια, επικαλούμενο πηγές επιβολής του νόμου.

Παρά τα όμορφα λόγια, φαίνεται ότι εκείνη και η μικρότερη αδερφή της κάποτε είχαν αποξενωθεί.Η Karen Houghton και η Kris Jenner ποζάρουν με μέλη της οικογένειας.«Προσευχηθείτε για την Kris Jenner που το χρειάζεται… τρελό», είχε γράψει η Houghton στο Facebook τον Απρίλιο του 2014.

Η Houghton ισχυρίστηκε επίσης εκείνη την εποχή ότι η μεγαλύτερη αδερφή της δεν  απαντούσε στις κλήσεις της.

«Αν νομίζεις ότι η αδερφή σου θα σε καλούσε πίσω, δεν το κάνει», είχε ισχυριστεί προηγουμένως.

Kris Jenner: Αποκάλυψε ποιες από τις κόρες της δεν σκοπεύουν να παντρευτούν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αποκαλύφθηκαν τα μεγέθη των γυναικείων γλουτών στον κόσμο: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

HerNews ka

Melania Trump: Ο σπαρακτικός επικήδειος λόγος για τη μητέρα της & η αναφορά στον Donald Trump

HerNews ka

Τζέιμι Φοξ: Δείτε πως στόλισε τη φαντασμαγορική του έπαυλη αξίας 10,5 εκατ. δολαρίων για τα Χριστούγεννα

HerNews ka